Recenze Canon EF 50mm f/1,4 USM

Zpět na detail

Canon EF 50mm f/1,4 USM máme Skladem 5ks za 10 490 Kč
Koupit

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Klady a zápory

Co se nám líbí?

  • kresba i v nejzazších rozích
  • nízká cena
  • světelnost
  • nulová aberace
  • rychlé tiché ostření

Co se nám nelíbí

  • neshledány

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Canon EF 50mm f/1,4 USM

Nahoru

Představení Canon EF 50mm f/1,4 USM

Jestliže ke svému Canonu hledáte základní objektiv s pevným ohniskem a vysokou světelností je tento model naprosto ideální volbou.

Jedná se o nejpoužívanější objektiv s pevným ohniskem, který je vhodný i pro fullframe. Při použití u menších snímačů dosahuje ohniska vhodného pro portrétní fotografii, což umocní i jeho bezhlučnost a schopnost rychle ostřit. Díky nízké světelnosti nachází uplatnění například v interiérech, divadle a všeobecně profesionální fotografii.

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Ověřený zákazník
    Nikola Jiráčková, 23.07.2016
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jaroslava Moučková, 26.11.2015
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Barbora Špundová, 14.10.2015
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Vojtěch Šprync, 02.10.2015
    5 z 5

  • Skvele sa s nim fotia portrety, dokonca aj ked je sero resp. tma da sa s nim urobit pekna kvalitna fotografia. Niekedy mam pocit ze je v niektorych situaciach menej ostri nez to dokaze v inych zaberoch ale moze to byt sposobene fotoaparatom, ktory za urcitych okolnosti nepresne zaostri. Inak velmi univerzalne ohnisko a rychle ostrenie.

    Ověřený zákazník
    Eugen Revicky, 23.07.2015
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Miroslav Kováč, 25.12.2014
    5 z 5

  • Zatím spokojenost

    Ověřený zákazník
    Zuzana Hlušičková, 11.10.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Ladislav Leška, 20.06.2014
    5 z 5

  • objektiv plni bezezbytku presne to co deklaruje ... za rozumne penize odpovidajici kvalita ... doporucuji

    Ověřený zákazník
    Jiří Janeček, 17.04.2014
    4 z 5

Nahoru

Parametry

Objektiv
Minimální ohnisková vzdálenost: 50 mm
Maximální ohnisková vzdálenost: 50 mm
Světelnost pevného objektivu: 1,4
Maximální clona (F): 22
Konstrukce objektivu: 7 členů / 6 skupin
Sluneční clona: ES-71II (neni součást balení)
Délka objektivu: 50,5 mm
Vhodný pro žánr: Fashion / Glamour, Koncerty, Portréty, Produkty, Reportáže, Sport, Street foto
Rozdělení podle ohniska: Základní
Vhodný pro formát snímače:: Full Frame
Typ bajonetu: Canon EF
 
Zaostřování
Minimální zaostřovací vzdálenost: 45 cm
 
Fyzikální specifikace
Hmotnost: 290 g
 
Filtry
Průměr filtru: 58 mm

Kompletní parametry Sbalit parametry

Šířka záběru objektivu Canon EF 50mm f/1,4 USM


Crop faktor fotoaparátu: -
Skutečná ohnisková vzdálenost: 50 mm
Ekvivalentní ohnisková vzdálenost: -
Typ objektivu: pevné ohnisko
Diagonální úhel záběru: -
Přepočteno na filmové políčko: -

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Všechno vybrané příslušenství
pro Canon EF 50mm f/1,4 USM

Canon EF 50mm f/1,4 USM Canon EF 50mm f/1,4 USM máme Skladem za 10 490 Kč Koupit

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 10 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Dozvědět se víc.
Souhlasím