Recenze Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM

Zpět na detail

Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM máme Skladem 5ks za 19 490 Kč
Koupit

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Klady a zápory

Co se nám líbí?

  • možno použít na APS-C i fullframe
  • vynikající kresba i v rozích
  • rychlé ostření
  • pevná konstantní velikost
  • vynikající v poměru cena x výkon
  • hmotnost
  • kvalitní konstrukční provedení
  • konstantní světelnost

Co se nám nelíbí

  • neshledány

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM od členů naší Galerie

Přejít do Galerie

Snímky zachycené s pomocí Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM

Nahoru

Představení Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM

Jestliže ke svému Canonu hledáte teleobjektiv v nejvyšší profesionální kvalitě za co nejnižší cenu, je tato verze vynikající volbou.
Jedná se o objektiv, který navazuje na velmi často používané ohnisko 70 mm, kde začíná a končí ohniskem 200 mm (při použití menších senzorů APS-C (tedy jako objektivu EF-S) 112 - 320 mm.
Objektiv nese špičkové vlastnosti svých dražších světelnějších kolegů (kresba, únik ostrosti v rozích, aberace atd. ) vyjma stabilizace a použití autofokusu u extenderů.

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Ověřený zákazník
    Ondřej Hofrichter, 25.04.2016
    5 z 5

  • Standardně zpracované "profi sklo" od Canonu. Nikde se nic nevysouvá, neskřípe, neviklá, ostří velmi rychle a přesně a zkrátka dělá to co má objektiv této kategorie. Pokud se používá v dobrých světelných podmínkách, je jeho obrazový výstup k neporažení. Na objektiv si člověk zvykne velmi rychle a také i při horších světelných podmínkách se s ním při troše šikovnosti dá vyfotit téměř vše s výborným výsledkem. Pokud to tedy člověk nehodlá používat ve špatně osvětlených halách na rychlý pohyb. Za necelých 17000,- jsem získal opravdu hodně muziky a mohu ho s klidným svědomím doporučit.

    Ověřený zákazník
    Milan Hartl, 24.12.2015
    5 z 5

  • pro mé účely naprosto vyhovující, ostrý už od plně otevřené clony

    Ověřený zákazník
    Petr Orsag, 29.11.2015
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jan Bogdan, 21.11.2015
    4 z 5

  • Skvělé rychlé sklo, pokud někdo chce kvalitu L-ka za rozumnou cenu tak mohu jedině doporučit.

    Ověřený zákazník
    Martin Trtílek, 05.05.2015
    5 z 5

  • Je to dobrá investice, za poměrně rozumné peníze velmi kvalitní objektiv. Využil jsem ho pro focení vystoupení v sále, kde jsem nemohl fotit zblízka, ale až z galerie, a fotky vyšly velmi pěkně i za horších světelných podmínek. Konstantní světelnost je v tomto případě velmi výhodná.

    Ověřený zákazník
    Vítězslav Staňo, 04.05.2015
    5 z 5

  • Produkt jsem ještě patřičně nevyzkoušel, takže je pro mne ještě příliš brzy ho ohodnotit.

    Ověřený zákazník
    Jaroslav Bláha, 31.01.2015
    3 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jan Černota, 15.08.2014
    5 z 5

  • Pro nás zapálené fotoamatéry super, super, super :o))))

    Ověřený zákazník
    Jiří Dvořák, 17.06.2012
    5 z 5

  • Objektiv přesně splňuje to, co jsem od něho očekával, rychlé a tiché ostření, špičkovou kvalitu kresby. Ač jsem měl původně trochu obavu z chybějící IS při horších světelných podmínkách, nenaplnila se. Výborné sklo!

    Ověřený zákazník
    Pavel Ježek, 19.03.2012
    5 z 5

  • Naprostá spokojenost :) Kresba, rychlost prostě dostačující.... Kdo je stejně jako já limitován cenou pak vřele doporučuji.

    Ověřený zákazník
    Lukáš Evan, 12.09.2011
    5 z 5

  • Maximální spokojenost. S focením jsem začal před rokem a je to skvělé sklo. Chtěl jsem f 2.8 ale finančně bych to nezvládl. Takže kdo nemá korunu navíc a přesto žádá to nejlepší z kráLovské rodiny tak není důvod čekat a ani číst sálodlouhé diskuze porovnávání s Tamronem 70-300. Kvalita, zpracování, ostrost, rychlost AF a i přijatelná světelnost je to co vede!

    Ověřený zákazník
    Radim Boďa, 10.09.2011
    5 z 5

  • zachytí to co sem potřeboval a sem spokojený , dobrý kup .

    Ověřený zákazník
    Michal Chylek, 10.09.2011
    5 z 5

  • Tenhle objektiv (Canon EF 70-200) je vynikající k portrétování. Má vynikající kresbu, rychlé ostření a i když mu chybí stabilizace obrazu, jsem s ním velmi spokojený.

    Ověřený zákazník
    Vladislav Chvála, 09.09.2011
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Objektiv
Minimální ohnisková vzdálenost: 70 mm
Maximální ohnisková vzdálenost: 200 mm
Světelnost objektivu - nejkratší ohnisko (F): 4
Světelnost objektivu - nejdelší ohnisko (F): 4
Maximální clona (F): 32
Konstrukce objektivu: 16 členů / 13 skupin
Videomotor: Ne
Sluneční clona: ET-74 (součást balení)
Délka objektivu: 172 mm
Vhodný pro žánr: Architektura , Koncerty, Portréty, Reportáže, Sport, Street foto, Zvířata
Rozdělení podle ohniska: Teleobjektiv
Vhodný pro formát snímače:: Full Frame
Typ bajonetu: Canon EF
 
Zaostřování
Minimální zaostřovací vzdálenost: 120 cm
 
Fyzikální specifikace
Hmotnost: 705 g
 
Filtry
Průměr filtru: 67 mm

Kompletní parametry Sbalit parametry

Šířka záběru objektivu Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM


Crop faktor fotoaparátu: -
Skutečná ohnisková vzdálenost: 70 - 200 mm
Ekvivalentní ohnisková vzdálenost: -
Typ objektivu: zoom
Diagonální úhel záběru: -
Přepočteno na filmové políčko: -

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Všechno vybrané příslušenství
pro Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM

Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM máme Skladem za 19 490 Kč Koupit

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 10 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Dozvědět se víc.
Souhlasím