Recenze Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM

Zpět na detail

Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM máme Skladem 4ks za 19 390 Kč
Koupit

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Klady a zápory

Co se nám líbí?

  • možno použít na APS-C i fullframe
  • vynikající kresba i v rozích
  • rychlé ostření
  • pevná konstantní velikost
  • vynikající v poměru cena x výkon
  • hmotnost
  • kvalitní konstrukční provedení
  • konstantní světelnost

Co se nám nelíbí

  • neshledány

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM

Nahoru

Představení Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM

Jestliže ke svému Canonu hledáte teleobjektiv v nejvyšší profesionální kvalitě za co nejnižší cenu, je tato verze vynikající volbou.
Jedná se o objektiv, který navazuje na velmi často používané ohnisko 70 mm, kde začíná a končí ohniskem 200 mm (při použití menších senzorů APS-C (tedy jako objektivu EF-S) 112 - 320 mm.
Objektiv nese špičkové vlastnosti svých dražších světelnějších kolegů (kresba, únik ostrosti v rozích, aberace atd. ) vyjma stabilizace a použití autofokusu u extenderů.

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Ověřený zákazník
    Petr Musil, 27.06.2017
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Ondřej Hofrichter, 25.04.2016
    5 z 5

  • Standardně zpracované "profi sklo" od Canonu. Nikde se nic nevysouvá, neskřípe, neviklá, ostří velmi rychle a přesně a zkrátka dělá to co má objektiv této kategorie. Pokud se používá v dobrých světelných podmínkách, je jeho obrazový výstup k neporažení. Na objektiv si člověk zvykne velmi rychle a také i při horších světelných podmínkách se s ním při troše šikovnosti dá vyfotit téměř vše s výborným výsledkem. Pokud to tedy člověk nehodlá používat ve špatně osvětlených halách na rychlý pohyb. Za necelých 17000,- jsem získal opravdu hodně muziky a mohu ho s klidným svědomím doporučit.

    Ověřený zákazník
    Milan Hartl, 24.12.2015
    5 z 5

  • pro mé účely naprosto vyhovující, ostrý už od plně otevřené clony

    Ověřený zákazník
    Petr Orsag, 29.11.2015
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jan Bogdan, 21.11.2015
    4 z 5

  • Skvělé rychlé sklo, pokud někdo chce kvalitu L-ka za rozumnou cenu tak mohu jedině doporučit.

    Ověřený zákazník
    Martin Trtílek, 05.05.2015
    5 z 5

  • Je to dobrá investice, za poměrně rozumné peníze velmi kvalitní objektiv. Využil jsem ho pro focení vystoupení v sále, kde jsem nemohl fotit zblízka, ale až z galerie, a fotky vyšly velmi pěkně i za horších světelných podmínek. Konstantní světelnost je v tomto případě velmi výhodná.

    Ověřený zákazník
    Vítězslav Staňo, 04.05.2015
    5 z 5

  • Produkt jsem ještě patřičně nevyzkoušel, takže je pro mne ještě příliš brzy ho ohodnotit.

    Ověřený zákazník
    Jaroslav Bláha, 31.01.2015
    3 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jan Černota, 15.08.2014
    5 z 5

  • Pro nás zapálené fotoamatéry super, super, super :o))))

    Ověřený zákazník
    Jiří Dvořák, 17.06.2012
    5 z 5

  • Objektiv přesně splňuje to, co jsem od něho očekával, rychlé a tiché ostření, špičkovou kvalitu kresby. Ač jsem měl původně trochu obavu z chybějící IS při horších světelných podmínkách, nenaplnila se. Výborné sklo!

    Ověřený zákazník
    Pavel Ježek, 19.03.2012
    5 z 5

  • Naprostá spokojenost :) Kresba, rychlost prostě dostačující.... Kdo je stejně jako já limitován cenou pak vřele doporučuji.

    Ověřený zákazník
    Lukáš Evan, 12.09.2011
    5 z 5

  • Maximální spokojenost. S focením jsem začal před rokem a je to skvělé sklo. Chtěl jsem f 2.8 ale finančně bych to nezvládl. Takže kdo nemá korunu navíc a přesto žádá to nejlepší z kráLovské rodiny tak není důvod čekat a ani číst sálodlouhé diskuze porovnávání s Tamronem 70-300. Kvalita, zpracování, ostrost, rychlost AF a i přijatelná světelnost je to co vede!

    Ověřený zákazník
    Radim Boďa, 10.09.2011
    5 z 5

  • zachytí to co sem potřeboval a sem spokojený , dobrý kup .

    Ověřený zákazník
    Michal Chylek, 10.09.2011
    5 z 5

  • Tenhle objektiv (Canon EF 70-200) je vynikající k portrétování. Má vynikající kresbu, rychlé ostření a i když mu chybí stabilizace obrazu, jsem s ním velmi spokojený.

    Ověřený zákazník
    Vladislav Chvála, 09.09.2011
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Objektiv
Minimální ohnisková vzdálenost: 70 mm
Maximální ohnisková vzdálenost: 200 mm
Světelnost objektivu - nejkratší ohnisko (F): 4
Světelnost objektivu - nejdelší ohnisko (F): 4
Maximální clona (F): 32
Konstrukce objektivu: 16 členů / 13 skupin
Videomotor: Ne
Sluneční clona: ET-74 (součást balení)
Délka objektivu: 172 mm
Vhodný pro žánr: Architektura , Koncerty, Portréty, Reportáže, Sport, Street foto, Zvířata
Rozdělení podle ohniska: Teleobjektiv
Vhodný pro formát snímače:: Full Frame
Typ bajonetu: Canon EF
 
Zaostřování
Minimální zaostřovací vzdálenost: 120 cm
 
Fyzikální specifikace
Hmotnost: 705 g
 
Filtry
Průměr filtru: 67 mm

Kompletní parametry Sbalit parametry

Šířka záběru objektivu Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM


Crop faktor fotoaparátu: -
Skutečná ohnisková vzdálenost: 70 - 200 mm
Ekvivalentní ohnisková vzdálenost: -
Typ objektivu: zoom
Diagonální úhel záběru: -
Přepočteno na filmové políčko: -

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Všechno vybrané příslušenství
pro Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM

Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM Canon EF 70-200mm f/4,0 L USM máme Skladem za 19 390 Kč Koupit

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 1 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Dozvědět se víc.
Souhlasím