Recenze Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen!

Zpět na detail

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen!

  • Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! 001.JPG
    Exp. čas:1/13 sClona:f/16ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Tělo:
    Canon EOS 100D
  • Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! 002.JPG
    Exp. čas:1/640 sClona:f/2,8ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Tělo:
    Canon EOS 100D
  • Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! 003.JPG
    Exp. čas:1/500 sClona:f/5,6ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Tělo:
    Canon EOS 100D
  • Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! 004.JPG
    Exp. čas:1/100 sClona:f/8ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Tělo:
    Canon EOS 100D
  • Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! 005.JPG
    Exp. čas:1/60 sClona:f/11ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Tělo:
    Canon EOS 100D
  • Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! 006.JPG
    Exp. čas:1/2000 sClona:f/2,8ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Tělo:
    Canon EOS 100D
  • Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! 007.JPG
    Exp. čas:1/60 sClona:f/8ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Tělo:
    Canon EOS 100D
  • Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! 008.JPG
    Exp. čas:1/50 sClona:f/8ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Tělo:
    Canon EOS 100D
  • Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! 009.JPG
    Exp. čas:1/50 sClona:f/4ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Tělo:
    Canon EOS 100D
  • Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! 010.JPG
    Exp. čas:1/13 sClona:f/2,8ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Tělo:
    Canon EOS 100D
  • Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! 011.JPG
    Exp. čas:1/800 sClona:f/2,8ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Tělo:
    Canon EOS 100D
  • Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! 012.JPG
    Exp. čas:1/500 sClona:f/4ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Tělo:
    Canon EOS 100D

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Skvělá kresba, objektiv je malej lehkej rychlej, není co vytknout

    Ověřený zákazník
    Tomáš Peterka, 20.10.2018
    5 z 5

  • Super stealth sklo, s dostatečnou světelností a krásnou váhou. Na street photography je super, lidé se toho tolik nebojí, nejste nápadní a záběr to má do ulic právě akorát. Bohužel AF motor je hlučný, na video bez externího mikrofonu nepoužitelné, pokud nestačí pouze video záznam a je potřeba i zvuk.

    Ověřený zákazník
    Janek Panoch, 27.07.2018
    4 z 5

  • Zakoupil jsem ke Canon 77D hlavně za účelem focení a natáčení malého dítěte. Jsem velmi spokojen - působí solidně, kreslí pěkně i na plnou clonu. Na natáčení mnohem lepší než mé ostatní pevné skla s klasickým ostřícím motorkem - ostří plynule a potichu. Plus jsou nepochybně také miniaturní rozměry. Celkově dobrá koupě.

    Ověřený zákazník
    Stipal Roman, 25.07.2018
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Hana Litvanová, 19.07.2018
    5 z 5

  • Toto je môj prvý objektív s pevným ohniskom. Celkovo sa mi s ním fotí veľmi dobre - je malý, vojde sa v podstate do vrecka, keď na to príde. Jediné negatívum vidím v relatívne hlučnom motore, čo sa prejaví hlavne vo videu v tichšom prostredí. Keď som prvýkrát počul ten zvuk pri manuálnom ostrení v tichom prostredí až som sa zľakol, že je niekde problém a šiel som sa radšej spýtať na predajňu, či je to normálne. Predajca povedal "Ty jo, to je jak DJský pult", ale zistili sme, že nový objektív znie presne rovnako. Vzhľadom na to, že je to rovnaký/podobný motor ako má 15-55 mm STM, tak ma hlučnosť dosť prekvapuje. Tiež sa mi zdá, že sa po dvoch dňoch motor o niečo spomalil, ale môže sa mi to len zdať a pripisujem to tomu, že som spozoroval hlučnosť motora.

    Ověřený zákazník
    Jakub Zahumenský, 16.04.2018
    4 z 5

  • Krásné pevné sklo s širším záběrem. Využíváno v interiéru, kde se s padesátkou nevejdu :-)

    Ověřený zákazník
    Jakub Edr, 12.10.2017
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Rastislav Janovíček, 27.06.2016
    5 z 5

  • Malý, lehký, dobré zpracování. Jeho skučení jde slyšet ve videu a pomalu přeostřuje z blízka na dálku. Při předostření do přibližného místa snímání jde použít i pro focení sportu. Zkoušeno na EOS 70D na závodech ve sjezdu horských kol. Kvalita snímků výborná.

    Ověřený zákazník
    David Válek, 06.04.2016
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Roman Frýdl, 23.03.2016
    4 z 5

  • Klady: malý, lehký, dobrá světelnost, cena, minimální zaostřovací vzdálenost 16 cm Zápory: pomalé přeostřování z blízka na vzdálenější objekty, hlučný motorek AF - na video v tichém prostředí nevhodný (při použití interních mikrofonů a kontinuálního ostření)

    Ověřený zákazník
    Jiří Šiška, 30.01.2016
    4 z 5

  • Vzhledem k pomerne nizke cene porizeni foti objektiv velmi dobre.

    Ověřený zákazník
    Jaroslav Melichar, 28.01.2016
    4 z 5

  • Objektiv jsme dlouho hledali různě po recenzích a opravdu jsme velice spokojeni, pěkná kresba, světelnost 2,8 paráda za ty peníze a hlavně si cením přesného chodu kroužku ostření a tichosti STM pohonu.

    Ověřený zákazník
    Martin Lívanský, 25.01.2016
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Barbora Nebeská, 01.01.2016
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Milan Štefina, 11.06.2015
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jakub Kase, 23.04.2015
    4 z 5

  • Objektiv mi dává to co jsem od něj čekal. Je malý, lehký a pořizuje kvalitní fotky. Na pohyb ve městě či v přírodě s partou lidí je ideální. Nasazen a EOS 70D - paráda.

    Ověřený zákazník
    Vladimír Žůrek, 11.03.2015
    4 z 5

Nahoru

Parametry

Objektiv
Minimální ohnisková vzdálenost: 24 mm
Maximální ohnisková vzdálenost: 24 mm
Světelnost pevného objektivu: 2,8
Maximální clona (F): 22
Konstrukce objektivu: 6 členů / 5 skupin
Videomotor: Ano
Délka objektivu: 22,8 mm
Počet lamel clony: 7
Vhodný pro žánr: Architektura
Rozdělení podle ohniska: Základní
Vhodný pro formát snímače:: APS-C
Typ bajonetu: Canon EF-S
 
Zaostřování
Minimální zaostřovací vzdálenost: 16 cm
 
Fotografování
3D režim: Ne
 
Fyzikální specifikace
Hmotnost: 125 g
 
Ostatní
Značka: Canon
 
Filtry
Průměr filtru: 52 mm

Kompletní parametry Sbalit parametry

Šířka záběru objektivu Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen!


Crop faktor fotoaparátu: -
Skutečná ohnisková vzdálenost: 24 mm
Ekvivalentní ohnisková vzdálenost: -
Typ objektivu: pevné ohnisko
Diagonální úhel záběru: -
Přepočteno na filmové políčko: -

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Všechno vybrané příslušenství
pro Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen!

Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! Canon EF-S 24mm f/2,8 STM + UV filtr + PL filtr + Lenspen! máme na dotaz za 5 490 Kč Koupit

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 5 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním cookies a využití osobních údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Tyto souhlasy můžete kdykoliv změnit, vypnout nebo upravit v Nastavení soukromí, které otevřete kliknutím na odkaz níže.
Dozvědět se víc | Nastavení soukromí
Rozumím