Recenze Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II

Zpět na detail

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II

  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20362.jpg
    Exp. čas:1/250 sClona:f/8ISO:100Ohnisko:39 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20367.jpg
    Exp. čas:1/1000 sClona:f/5,6ISO:200Ohnisko:36 mmKorekce Exp.:-0.33 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20368.jpg
    Exp. čas:1/200 sClona:f/11ISO:200Ohnisko:21 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20369.jpg
    Exp. čas:1/250 sClona:f/11ISO:200Ohnisko:18 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20370.jpg
    Exp. čas:1/2000 sClona:f/5,6ISO:400Ohnisko:50 mmKorekce Exp.:-0.33 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20371.jpg
    Exp. čas:1/500 sClona:f/5,6ISO:400Ohnisko:18 mmKorekce Exp.:-0.33 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20372.jpg
    Exp. čas:1/1000 sClona:f/5,6ISO:400Ohnisko:29 mmKorekce Exp.:-0.67 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20373.jpg
    Exp. čas:1/200 sClona:f/8ISO:800Ohnisko:60 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20374.jpg
    Exp. čas:1/1000 sClona:f/8ISO:800Ohnisko:75 mmKorekce Exp.:-0.33 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20375.jpg
    Exp. čas:1/500 sClona:f/5,6ISO:1600Ohnisko:32 mmKorekce Exp.:-1 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20376.jpg
    Exp. čas:1/80 sClona:f/5,6ISO:1600Ohnisko:126 mmKorekce Exp.:-0.67 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20377.jpg
    Exp. čas:1/125 sClona:f/5,6ISO:3200Ohnisko:18 mmKorekce Exp.:-0.33 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20378.jpg
    Exp. čas:1/25 sClona:f/8ISO:6400Ohnisko:18 mmKorekce Exp.:-0.67 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20379.jpg
    Exp. čas:1/20 sClona:f/5,6ISO:6400Ohnisko:85 mmKorekce Exp.:-0.67 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS
  • Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II 20380.jpg
    Exp. čas:1/6 sClona:f/6,3ISO:12800Ohnisko:18 mmKorekce Exp.:-1.33 EV Objektiv:
    EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Jsem opravdu moc rad, ze jsem se rozhodl pro tento Canon, za tu cenu bych lepší nesehnal je opravdu skvělý. Ve všem mi nadmíru vyhovuje až na objektiv je to standardní objektiv z dražšího kitu, takže nedisponuje zrovna úžasnými parametry a pro zacatek je velmi dobrý.Fotoaparát jsem dostal hned druhý den od objednání. Nemam ani jednu špatnou poznámku.

    Ověřený zákazník
    Petr Kubáč, 13.11.2014
    5 z 5

  • Jako dosavadní uživatel kompaktu mohu jenom chválit. Kresba detailů na portrétech, hloubka ostrosti, možnost fotit i za horších světelných podmínek... To jsou všechno vlastnosti, které jsem u kompaktních fotoaparátů postrádal. A protože kvalita kompaktů, zejména jejich optika, se postupně zhoršuje (měl jsem již tři, nejstarší byl určitě nejlepší), rozhodl jsem se přejít na zrcadlovku. Takže teď si užívám rozšířených možností a zkouším, co všechno lze se zrcadlovkou se základním objektivem vyfotit. Na podrobnější posouzení a srovnání je zatím brzy. Zatím se dá říci, že fotoaparát dokonale splňuje má očekávání.

    Ověřený zákazník
    Vladislav Koudelka, 30.08.2014
    5 z 5

  • Skvělé!

    Ověřený zákazník
    Iveta Šoustková, 25.07.2014
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Pavel Šiška, 28.05.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Alena Krupičková, 12.05.2014
    5 z 5

  • Dobrí deň, som zatiaľ spokojný ,ale musím povedať že sa len učím fotiť sním, ale chcem sa opýtať na to cd na upravu fotiek,nainstaloval som ho ale nevedel som sa registrovat, a to som mal stihnut do 7dnia nestihol som to co stym sa da robit?

    Ověřený zákazník
    Vlado Boroš, 07.05.2014
    3 z 5

  • Ověřený zákazník
    Lukáš Hrdlička, 24.04.2014
    5 z 5

  • Dobrý den Se zrcadlovkou jsem spokojen na 100%. Stejně tak i s prodejnou v Lidické ulici. Dobrý přístup i jednání. Zatím nafoceno jen pár fotek, ale už nyní můžu konstatovat, že jsem zvolil správně. Setový objektiv 18-55 IS II je plně dostačující a podle mě kreslí parádně. Dokonce i na photozone ho hodnotí dobře. Těším se na další nákup v megapixelu.

    Ověřený zákazník
    Lukáš Urban, 17.02.2013
    5 z 5

  • Vzhledem k tomu, že je to má první zrcadlovka s kterou se teprve učím, a vzhledem k tomu, že jsem předtím fotila s mím malunkatým digitálkem tak jsem maximálně spokojená. Fotky jsou krásně ostré, barvy moc hezké. Jen je pravda, že jsem si půjčila objektiv 75-300 a nechtělo se mi ho vracet (na focení z mého vyhlídkového letu by mi setový určitě nestačil:-). Jakožto začátečníkovi mi tato zrcadlovka plně vyhovuje.

    Ověřený zákazník
    Lenka Tůmová, 10.07.2012
    5 z 5

  • ....ihned po zakoupení jsem sundal setový objektiv a nasadil své "L-ko" 24-105! Mohu říct.... Jsem naprosto nadšen!

    Ověřený zákazník
    Daniel Schulz, 10.04.2012
    5 z 5

  • Před tímto fotoaparátem jsem měl dlouho 450D, pokud srovnám zpracovaní těla tak 600D mi přijde pocitově "víc plast". Na druhou stranu pokud by mě na tom až tak záleželo tak bych pořídil 60D tam to bude asi mnohem lepší. Při porovnání staršího typu objektivu a novějšího jsem neshledal moc rozdílů, ani ve vzhledu, ani v kvalitě snímku. Šum při vyšších citlivostech lepší i s tím, že je hustota pixelů větší než u 450D. Videa jsou super. Obrazová kvalita fotoaparátu se projeví při nasazení lepších objektivů a to podstatně, hold set je set,ale pro nás amatéry je dostačující.

    Ověřený zákazník
    Tomáš Pavelka, 08.04.2012
    4 z 5

  • Tento fotoaparát je skvělý pro běžné focení a jsem rád, že jej mám.Fotí za každého počasí. Časem si dokoupím další vybavení (objektiv aj.).

    Ověřený zákazník
    Jindřich Novák, 12.02.2012
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Typ fotoaparátu
Typ fotoaparátu: Digitální zrcadlovka (DSLR)
Podle použití: Základní
 
Obrazový snímač
Formát snímače: APS-C
Rozlišení: 18 Mpx
Typ snímače: CMOS
Rozlišení fotografií: 1280x1280, 1696x1280, 1728x1728, 1920x1080, 1920x1280, 2303x1728, 2304x2304, 2592x1456, 2592x1728, 3072x2304, 3456x1944, 3456x2304, 3456x3456, 4608x3456, 480x480, 5184x2912, 5184x3456, 640x480, 720x400, 720x480
Poměr stran snímku: 16:9, 1:1, 3:2, 4:3
Automatické čištění snímače: Ano
Poměr stran snímače: 3:2
Stabilizátor snímače: Ne
Velikost snímače (mm): 22,3 x 14,9
 
Obrazový procesor
Typ obrazového procesoru: DIGIC IV
 
Objektiv
Crop faktor: 1,6 x
Typ bajonetu: Canon EF, Canon EF-S
 
Zaostřování
Pomocné světlo AF: Ano
 
Nastavení expozice
Způsob měření expozice: Bodové, Středové, Zónové
Korekce expozice: ± 5 EV po 1/3 EV
Blokování AE: Ano
ISO - minimální citlivost: 100
ISO - maximální citlivost: 12800
 
Závěrka
Typ závěrky: Mechanická závěrka
Nejdelší expoziční čas: 30
Nejkratší expoziční čas: 1/4000
Bulb: Ano
 
Fotografování
Expoziční režimy: A (Av), Auto, M, P, S (Tv)
Histogram: Ano
Rychlost sériového snímání: 3,7 sn./s
Prodleva samospouště: 10, 2
Scénické režimy: Automatický inteligentní scénický, Bez blesku, Kreativní automatický, Portrét, Krajina, Detail, Sport, Noční portrét, Film, Programová automatická expozice, Automatická expozice s předvolbou času, Automatická expozice s předvolbou clony, Ruční, A-DEP
 
Vyvážení bílé
Vyvážení bílé barvy: Automatické / přednastavené hodnoty / ruční kalibrace
 
Hledáček
Typ hledáčku: Optický
Pokrytí hledáčku: 95 %
Dioptrická korekce: -3 až +1
Zvětšení hledáčku: 0,85 x
 
LCD
Velikost displeje: 3 "
Rozlišení displeje: 1040000
Živý náhled (Live View): Ano
Výklopný displej: Ano
 
Blesk
Vestavěný blesk: Ano
Synchronizační čas blesku (X-sync): 1/200
Korekce zábleskové expozice: ± 2 EV po 1/2 EV, ± 2 EV po 1/3 EV
Možnost připojení externího blesku: Ano, hot-shoe
Dálkové řízení extreního blesku: Ano
Vysokorychlostní synchronizace blesku: Ano
 
Záznam
Typ paměťového media: SD / SDHC / SDXC
Formáty souborů: JPEG, MOV, RAW
Rozlišení videa: Full HD (1920×1080)
Audiozáznam: Ano
Integrovaný GPS: Ne
Snímková frekvence u videa: 30 sn./s
 
Obecné
České menu: Ano
 
Rozhraní a napájení
Dálková spoušť: Bezdrátová, Kabelová
Výdrž baterie: 440 snímků
Nabíječka a akumulátor v ceně: Ano
Rozhraní: AV
Typ akumulátoru: LP-E8
Způsoby napájení: Akumulátor, Síťový adaptér
 
Fyzikální specifikace
Materiál těla: Plast
Rozměry v mm: 133,1 x 99,5 x 79,7
Hmotnost: 570 g
Barva: černá
 
Ostatní
Základní příslušenství: Akumulátor, USB kabel, AV kabel, síťový kabel, Software
 
Externí blesk
Směrné číslo: 13

Kompletní parametry Sbalit parametry

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Všechno vybrané příslušenství
pro Canon EOS 600D + 18-55 mm IS II

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 10 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Dozvědět se víc.
Souhlasím