Recenze Canon EOS 6D Mark II + Canon blesk Speedlite 430 EX III RT

Hodnocení zákazníků (41)

Hodnocení zákazníků (41)

Ověřený zákazník
Michal Kohutič, 29.11.2020

5

Ověřený zákazník
Miroslav Opálka, 19.11.2020

4

Ověřený zákazník
Dominik Šalát, 22.09.2020

4

Ověřený zákazník
Radim Havlásek, 23.08.2020

5

Ověřený zákazník
Tomáš Bahník, 17.06.2020

4

Ověřený zákazník
Iva Kovářová, 29.05.2020

4

Jsem nad míru spokojená!

Ověřený zákazník
Martina Kozlíková, 15.05.2020

5

Ověřený zákazník
Robert Bursa, 02.04.2020

5

Ověřený zákazník
Martin Hric, 11.12.2019

4

Výborný, má skvělé zpracování při nízkém světlu. Při focení venku se sluníčkem se dá výborně lámat světlo a fotograf může projevit více své kreace. Jsem moc spokojený.

Ověřený zákazník
Petr Chomečka, 06.12.2019

5

Po přechodu z APS-C - Canon 750D maximální spokojenost. Pro mě důležitý dotykový plně polohovatelný displej!!! Nízký šum při vyšším ISO. Škoda omezení min. času na 1/4000 sekundy. Top je cena s cashbackem.

Ověřený zákazník
Robert Štofík, 05.12.2019

5

Ověřený zákazník
Miloslav Křížek, 05.12.2019

5

Ověřený zákazník
Marek Kašpar, 04.12.2019

5

Ověřený zákazník
Marek Kašpar, 04.12.2019

5

Velice bych uvítal podrobnější návod k použití, k. žlebek

Ověřený zákazník
Karol Žlebek, 25.11.2019

4

Přeji hezký den, zatím v pohodě. Mám ale dotaz, při prohlížení snímků přes HDMI konektor na TV je problém. Občas se snímky na obrazovce zobrazí, ale většinou ne. Jako kdyby se oba přístroje hledaly. Mám to odzkoušeno na dvou TV Panasonic, bude to asi záležitost SW, protože na fotopřístroji lze nastavit jen ovládání přes HDMI a protokol HDMI se zatím nezměnil ( pozn. set top box nebo SAT přijímač komunikují bez problémů ). Děkuji za vstřícnost a radu , Děkuji Miroslav

Ověřený zákazník
Miroslav Gerhard, 02.11.2019

4

Ověřený zákazník
Kristýna Grygarová, 22.10.2019

5

Přecházím z EOS 60D a je to vstup do jiného vesmíru. Použitelné ISO vzrostlo nejméně o 3EV a dynamický rozsah je nesrovnatelný. Celkově narostla obrazová kvalita. Byl jsem zvyklý vše fotit jen do RAWu, ale zde je použitelný i JPG. Ohromný pokrok udělal Canon v ostření v živém náhledu. Dotykový display a GPS jsou takové třešničky na dortu. Rozměry, hmotnost a ovládání zůstaly prakticky stejné, což je dobře. Není to klasický profesionální foťák jako 5Dčko, ale šikovný a univerzální menší bráška pro cestovatele, nadšené amatéry nebo jako druhé tělo pro profíka.

Ověřený zákazník
Jan Müller, 18.10.2019

5

Ověřený zákazník
Martin Kofroň, 11.10.2019

5

Ověřený zákazník
Jana Grygarová, 23.09.2019

3

Ověřený zákazník
Aleš Palát, 18.09.2019

5

Přechod z EOS 7D. Objektivy používám stejné jako na 7D a fotky jsou pocitové o 50% lepší. Snad jedině ovládání na zadní straně je trochu méně pohodlné, ale spíš to bude zvyk. S původním foťákem jsem fotil 9 let.

Ověřený zákazník
Martin Přikryl, 01.09.2019

5

Ověřený zákazník
Kateřina Sedláčková, 21.08.2019

4

Ověřený zákazník
Václav Cháb, 20.08.2019

3

Ověřený zákazník
Ondřej Topinka, 19.08.2019

5

Vyměnil jsem Canon 70D za tento a jsem maximálně spokojen

Ověřený zákazník
Václav Hůlka, 26.06.2019

5

Ověřený zákazník
Josef Vochozka, 18.03.2019

5

Ověřený zákazník
Jakub Plšek, 31.01.2019

5

Ověřený zákazník
, 18.01.2019

3

Ověřený zákazník
Květiny do puntíku s.r.o., 07.01.2019

5

Výborné ovládání téměř jednou rukou na všechny nastavitelné prvky, oceňuji tichý chod závěrky a to, že se příliš neliší od mé D7. Výhrady zatím nemám, snad jen to, že nemohu využít mé CF karty a musím dokoupit SDHC.

Ověřený zákazník
František Kocmich, 26.12.2018

3

Ověřený zákazník
Václav Macháček, 19.12.2018

5

Po týdnu těžko dělat velké závěry. I tak - jsem nadšený, oproti APS-C obrovský rozdíl na výstupu, minimum šumu i při vysokých ISO, obsluha intuitivní (klasická canoňácká :)), možnost kalibrace čipu na jednotlivé objektivy, objektiv a druhá baterie jako dárek velmi potěší, za nedlouho by měl přijít i grip v rámci Canon akce.

Ověřený zákazník
Miroslav Bouček, 16.12.2018

5

Ověřený zákazník
Veronika Anýžová, 26.11.2018

5

S fotoaparátem jsem spokojeny, jen škoda ze je tomu akce teď objektiv 50 zdarma.

Ověřený zákazník
Kateřina Podhorová, 04.11.2018

4

FF který se mi líbí, jedinou výtku mám k nejkratšímu času 1/4000 a také ostřící body hodně na středu, jinak za mě super FF

Ověřený zákazník
Robert Fizek, 18.09.2018

5

Ověřený zákazník
Zdeňka Bartošová, 02.08.2018

5

Ověřený zákazník
Dušan Sobotka, 30.07.2018

5

Ověřený zákazník
Zdeněk Podešva, 13.07.2018

4

Ověřený zákazník
Petr Kadlec, 26.05.2018

5

Ověřený zákazník
Lenka Šulcová, 06.04.2018

5

Popis a parametry

Popis a parametry

Pořiďte si vybraný fotoaparát nebo videokameru Canon spolu s objektivem, zaregistrujte produkty na stránce akce a získejte zpět až 27 000 Kč! Pro více informací klikněte na kolečko Cashback v obrázku produktu. Přístroj EOS 6D Mark II s plnoformátovým snímačem CMOS, rozlišením 26,2 megapixelu a obrazovým procesorem DIGIC 7 je dokonale vybaven k získávání profesionálních výsledků. Technologie Dual Pixel CMOS AF zajistí plynulé přeostřování při živém náhledu tak, aby pohybující se objekty zůstávaly stále ostré bez rušivých náhlých změn roviny zaostření. Digitální stabilizace v 5 osách vyrovná nežádoucí pohyby fotoaparátu při záznamu videa. Spolupráce s chytrými zařízeními přes Wi-fi a bluetooth, časosběrný film a velký dynamický rozsah vám pomohou se maximálně umělecky vyjádřit. Nechybí ani GPS, mikrofonový vstup a HDMI

Malý plnoformátový fotoaparát s velkým srdcem

Tato digitální jednooká zrcadlovka s převratnou konstrukcí je opatřena těsněními, která ji chrání před vnikáním prachu a vlhkosti, a bude vám připadat jako starý známý. Zařadit ji do své stávající výbavy EOS pro vás proto nebude žádný problém.

Dynamický rozsah

Nejmodernější snímač CMOS fotoaparátu EOS 6D Mark II poskytuje široký dynamický rozsah, zachovává detaily v nejvyšších jasech i nejtmavších stínech a zajišťuje autentický vzhled a dojem. Vysoká expoziční pružnost vám umožňuje ještě výraznější úpravy souboru při postprodukci.

canon-low-noise_tcm126-1575662

Nízký šum za slabého osvětlení

Snímky pořízené za slabého osvětlení se vyznačují nižším šumem a vyšší čistotou – můžete tak pracovat s maximální citlivostí ISO 40000 (rozšiřitelnou do ISO 102400). Snímač CMOS fotoaparátu EOS 6D Mark II dokáže zachytit maximum dostupného světla a jeho procesor DIGIC 7 se postará o minimalizaci artefaktů, například digitálního šumu.

Nová úroveň zpracování obrazu

Vestavěná korekce odchylky objektivu zlepšuje optický výkon tím, že kompenzuje vlivy jako difrakce, zkreslení a chromatická vada. Výsledkem je obraz s vynikající kvalitou přímo z fotoaparátu.

Působivé portréty

Plnoformátový fotoaparát EOS 6D Mark II umožňuje dosáhnout významně nižší hloubky ostrosti než fotoaparáty s menšími snímači, takže se dokonale hodí k profesionálnímu portrétování. Můžete tak dosáhnout izolace výrazně ostrého objektu na jemně rozostřeném pozadí a vyzkoušet si práci s jedinečnými světelnými objektivy, jako je EF 85mm f/1.2L II USM, se kterými lze dosahovat díky minimální hloubce ostrosti zajímavých efektů.

Vaše příští kroky k tvořivosti ve fotografii

Portrétní fotografové si zamilují malou hloubku ostrosti, kterou dokáže plnoformátový snímač přístrojeEOS 6D Mark II zajistit, a jeho schopnost zachytit prchavé výrazy rychlostí 6,5 snímku za sekundu. Při fotografování krajiny dokáže 26,2megapixelový snímač tohoto fotoaparátu vytvořit snímky překypující detaily a dynamickým rozsahem. Výsledek svou hloubkou a čistotou snad ještě předčí skutečnost.

Přesné zaostřování pro dokonalou ostrost

Canon_Precision_Focusing_tcm126-1576951

Vyspělý systém automatického zaostřování používá 45 křížových bodů, díky kterým dokáže zaostřit s naprosto dokonalou přesností i v tmavých podmínkách (například za měsíční noci). Můžete bezstarostně pracovat s malou hloubkou ostrosti a sledovat dynamické objekty při jejich pohybu v záběru.

Zaostřujte s jistotou i při slabém osvětlení

Všech 45 AF bodů fotoaparátu EOS 6D Mark II je křížových se zvýšenou citlivostí a přesností. Středový dvojitý křížový bod umí zajistit přesné zaostření dokonce jen při měsíčním svitu (–3 EV), v důležitých okamžicích se proto můžete spolehnout na dokonalou ostrost.

Takováto citlivost umožňuje také automatické zaostřování (až na 27 bodech) s maximálním clonovým číslem pouhých f/8 – to se může hodit například při používání silných teleobjektivů s telekonvertory.

45bodové širokoúhlé zaostřování a kontinuální snímání rychlostí 6,5 sn./s

45 křížových AF bodů fotoaparátu EOS 6D Mark II, rovnoměrně rozmístěných po celé ploše hledáčku v obrazci pokrývajícím širokou oblast záběru, je zárukou dokonale přesného zaostření. Umí zajistit ostrost pohybujících se objektů při snímání rušných událostí nebo rychlých akcí, a to dokonce i při fotografování rychlostí 6,5 snímku za sekundu.

Rychlé zaostřování i při použití živého náhledu

Při práci v režimu živého náhledu pomocí otočné obrazovky fotoaparátu EOS 6D Mark II dokáže systém Dual Pixel CMOS AF zaostřovat s dechberoucí rychlostí a přesností. Klepnutím můžete vybrat objekt, který bude sledován a udržován ostrý při pohybu v záběru.

Vaše okno do světa

Canon_Your_window_on_the_world_tcm126-1576958

Velký hledáček s pětibokým optickým hranolem fotoaparátu EOS 6D Mark II poskytuje mimořádně jasný pohled na svět. Umožňuje navazovat s fotografovanými objekty přirozený vztah a fotografovat instinktivněji.

Záběry z libovolného úhlu

Canon_Compose_from_any_angle_tcm126-1576960

Díky otočné obrazovce přístroje EOS 6D Mark II, kterou lze vyklopit a natočit do libovolného směru, lze bez problémů pořizovat záběry nízko nad zemí nebo zachytit rozsáhlé scenérie s fotoaparátem nad hlavou. Zkuste při fotografování držet přístroj u pasu a získat tak přirozenější portréty

Vestavěná funkce GPS* sleduje každý váš krok

Každý snímek lze při jeho pořízení označit údaji o zeměpisné poloze – kdekoli na světě se právě nacházíte. Skvělá funkce pro osvěžení vašich kroků při průzkumu neznámých míst nebo vytváření přesných popisků snímků z vašich dobrodružství.

Předurčen ke spolupráci s chytrými zařízeními

Canon_Connectivity_tcm126-1576581

Fotoaparát EOS 6D Mark II využívá technologii Bluetooth®, díky které je Wi-Fi připojení k vašemu chytrému zařízení** naprostou hračkou. Můžete procházet a upravovat snímky na obrazovce svého zařízení a pak je sdílet s přáteli. Zařízení se dá používat i jako dálkové ovládání fotoaparátu – včetně živého náhledu

Působivé filmy v rozlišení Full HD

Pořizujte filmy s rozlišením Full HD v úžasné kvalitě s charakteristickou malou hloubkou ostrosti, jakou se vyznačují profesionální filmové záběry. Technologie Dual Pixel CMOS AF zajistí plynulé přeostřování tak, aby pohybující se objekty zůstávaly stále ostré bez rušivých náhlých změn roviny zaostření. Zabudovaná digitální stabilizace v 5 osách vyrovná nežádoucí pohyby fotoaparátu.

Přímo ve fotoaparátu lze vytvářet časosběrné filmy v rozlišení 4K, pomocí kterých lze zachytit pohyb v pomalu se měnících scénách s neuvěřitelnými detaily.

Typ fotoaparátu

Typ fotoaparátu Digitální zrcadlovka (DSLR)
Podle použití Poloprofesionální

Obrazový snímač

Formát snímače Full Frame / FX
Rozlišení 26 Mpx
Rozlišení fotografií 6240x4160
Obrazový snímač CMOS
Poměr stran snímku 1:1, 3:2, 4:3
Automatické čištění snímače Ano
Poměr stran snímače 3:2
Stabilizátor snímače Ne
Velikost snímače (mm) 35,9 x 24

Obrazový procesor

Typ obrazového procesoru DIGIC VII

Objektiv

Typ bajonetu Canon EF
Crop faktor 1 x

Zaostřování

Počet AF bodů 45
Pomocné světlo AF Ne

Nastavení expozice

Způsob měření expozice Zónové, Středové, Bodové
ISO - minimální citlivost 100
ISO - maximální citlivost 40000

Závěrka

Typ závěrky Mechanická závěrka
Nejdelší expoziční čas 30
Nejkratší expoziční čas 1/4000

Fotografování

Expoziční režimy Auto, P, A (Av), M, S (Tv)
Histogram Ano
Rychlost sériového snímání 6,5 sn./s
Prodleva samospouště 10, 2, Programovatelná, 5
HDR Ano

Vyvážení bílé

Vyvážení bílé barvy Automatické / přednastavené hodnoty / ruční kalibrace / v Kelvinech

Hledáček

Typ hledáčku Optický
Pokrytí hledáčku 98 %
Dioptrická korekce -3 až +1
Zvětšení hledáčku 0,71 x

LCD

Velikost displeje 3 "
Rozlišení displeje 1040000
Živý náhled (Live View) Ano
Dotykový displej Ano
Výklopný displej Ano
Stavový displej Ano

Blesk

Vestavěný blesk Ne
Synchronizační čas blesku (X-sync) 1/180
Korekce zábleskové expozice ± 3 EV po 1/3 EV, ± 3 EV po 1/2 EV
Možnost připojení externího blesku Ano, hot-shoe
Vysokorychlostní synchronizace blesku Ano

Záznam

Rozlišení videa Full HD (1920×1080)
Audiozáznam Ano
Bracketing Ano
Časosběrné snímání Ano
Počet audio kanálů 2.0
Integrovaný GPS Ano
Video formát H.264
Stereo zvuk Ano
Snímková frekvence u videa 60 sn./s

Obecné

České menu Ano

Rozhraní a napájení

Dálková spoušť Kabelová, Bezdrátová
Wi-Fi Ano
Výdrž baterie (sn.) 1200 snímků
Nabíječka a akumulátor v ceně Ano
Rozhraní USB, HDMI, vstup na mikrofon
Typ akumulátoru LP-E6N
Způsoby napájení Akumulátor

Fyzikální specifikace

Materiál těla Hliník
Rozměry v mm 144x110,5x74,8
Hmotnost 765 g
Utěsnění (prach/vlhkost) Ano

Ostatní

Značka Canon

Hodnocení zboží

Celkové hodnocení 89 %
Obrazová kvalita 94 %
Konstrukce a zpracování 88 %
Ovládání 85 %
Funkční výbava 88 %
Poměr cena/výkon 89 %

Zobrazit popis a parametry