Recenze Canon EOS 77D + 18-135 mm IS STM

Ukázkové snímky

Ukázkové snímky

Snímky zachycené s pomocí Canon EOS 77D + 18-135 mm IS USM

Hodnocení zákazníků (31)

Hodnocení zákazníků (31)

4

Záleží na objektivu, proti starému EOS 500 D to je v mnoha směrech pokrok. Zatím v tom tápu, čeká mne video a prakticky vytřídit potřebná nastavení. Takže zatím nemohu hodnotit.

Ověřený zákazník
Zdeněk Bubla, 03.06.2020

3

Ověřený zákazník
Jan Pekař, 01.06.2020

5

Ověřený zákazník
Richard Šrek, 01.05.2020

4

Zatím jsem s nim fotil jen jednu akci, ale velmi intuitivní a oproti mému bývalému stroji je vše automatické a dokonalé

Ověřený zákazník
Ondřej Teichmann, 15.01.2020

4

Přešel jsem z řady 600 a rozdíl je nesrovnatelný. Zatím spokojenost.

Ověřený zákazník
Radek Kašík, 27.12.2019

5

Což o to,tělo je dobré,ale taky by se mělo informovat dopředu,že pokud fotíte do RAWu,tak váš předchozí adobe photoshop si můžete ....no prostě koupit nový.

Ověřený zákazník
Jiří Sychra, 14.12.2019

4

Ověřený zákazník
Marcel Zach, 20.11.2019

5

Ověřený zákazník
Lenka Šulcová, 04.10.2019

3

Ověřený zákazník
Jan Jankovec, 02.10.2019

5

Ověřený zákazník
Václav Brzobohatý, 29.09.2019

5

Ověřený zákazník
Lukáš Vaňous, 24.09.2019

4

Naprosto parádní stroj mezi zrcadlovkami. Ostří rychle a svižně, přesně, ergonomie je skvělá a všechny ovládací prvky jsou na tom nejlepším místě. Bohužel hledáček je z nižších modelů, takže menší pokrytí zorného pole a hlavně je malý a tmavý (jako koukat na konec tunelu), takže pokud nepotřebujete pro focení sportu automatické trekování objektu, tak bych volil raději buď Canon EOS 250D (pokud chcete zrcadlovku za každou cenu), nebo raději Canon EOS M50 (jako bezzrcadlo má daleko lepší hledáček a je i menší a má daleko lepší pokrytí zorného pole AF body). ZÁVĚR - moc dobrý stroj, který má vše potřebné pro náročného fotografa - určitě neuděláte chybu

Ověřený zákazník
Ondra Procházka, 07.09.2019

5

Ověřený zákazník
Josef Rudolf, 20.08.2019

5

jsem maximálně spokojený s 77D, jediná věc co mě mrzí , že sem si musel aktualizovat Lr a Ps programy aby uměly zpracovat .CR2 soubory. 77D vyžaduje minimálně verzi Lr 6.10 a vyšší , starší programy .CR2 nezobrazí.

Ověřený zákazník
Jan Suchý, 16.08.2019

5

Ověřený zákazník
Martin Kovář, 04.08.2019

5

Na APS-C velmi dobrá volba a navíc aktuální cashback. 100% spokojenost!

Ověřený zákazník
Roman Stibinger, 30.06.2019

5

Ověřený zákazník
Věra Holubová, 26.06.2019

5

Ověřený zákazník
Alexander Kuranov, 28.05.2019

5

Ověřený zákazník
Rubín Špetla, 14.05.2019

5

Perfektní..

Ověřený zákazník
Miroslav Kotrba, 28.04.2019

5

Ověřený zákazník
Filip Denk, 25.02.2019

5

Ověřený zákazník
Kateřina Geryková, 23.02.2019

5

Ověřený zákazník
Jiří Tisoň, 22.01.2019

5

Ověřený zákazník
Jan Vinecký, 07.12.2018

5

Ověřený zákazník
Marie Hanáčíková, 19.11.2018

5

Ověřený zákazník
Petra Gřundělová, 19.11.2018

4

Můžu jedině doporučit. Skvělý stroj pro začínající i pokročilé fotografy. Lehký s bezva ovládáním a plno funkcemi.

Ověřený zákazník
Robert Bursa, 08.11.2018

5

Splňuje očekávání, poměr cena/výkon je ideální pro někoho, kdo hledá něco lepšího, než úplné základní dslrko, ale nechce investovat do profi těla. Sdílí spoustu funkcí s většími sourozenci a co velmi oceňuji je ovládání foťáku. Je příjemné a rychlé, blíží se k rozložení jaké mívají právě větší a dražší modely.

Ověřený zákazník
Janek Panoch, 27.07.2018

4

Splnil veškeré očekávání - doporučuji

Ověřený zákazník
Jaromír Urbánek, 29.05.2018

5

Ověřený zákazník
Michal Munzlinger, 21.04.2018

5

Dobrý den...na zodpovědné hodnocení je příliš brzy,je třeba si na aparát zvyknout,zatím splnil mé očekávání,obrazový výstup je výborný,uvidím jak se zachová ve složitých světelných podmínkách při vysokém ISO.

Ověřený zákazník
Jaroslav Novák, 20.04.2018

4

Popis a parametry

Popis a parametry

Získejte Cashback až 6 500 Kč při nákupu vybraných produktů Canon. Pro více informací klikněte na políčko Cashback. Canon EOS 77D je lehký fotoaparát technicky zařaditelný mezi modely pro začátečníky a pokročilým fotoaparátem 80D. Nabízí 24,2MP senzor se 45 ostřícími křížovými body a Duálními Pixely pro ostření v živém náhledu. Systém ostření duálními pixely pracuje na principu fázové detekce je schopný přesně zaostřit za 0,03s. Pro nahrávání videa vás potěší funkce 5ti osé elektronické (softwarové) stabilizace. 77D sdílí s novými modely stejný rozsah ISO 100-25600 a nahrávání videa ve FullHD při 60 snímcích za sekundu. NFC a bluetooth pomůže rychle sdílet vaše fotky na sociálních sítích. Nový je Digic 7 obrazový procesor, inovované rozmístění některých tlačítek ovládání a v základním setu je dodáván s novým lehkým objektivem 18-55 IS STM.

Canon EOS 77D

Snímejte fotografie osobitě s funkcemi a ovládacími prvky, které vám přibližují tvůrčí potenciál na dosah ruky.

  • CMOS 24,2 megapixelů
  • 45 křížových AF bodů
  • FullHD 60p
  • Procesor DIGIC 4
  • Dual Puixel AF při živém náhledu
  • digitální 5osá stabilizace pro video
  • Wi-Fi, NFC, bluetooth

eos-77d-hero

Realizujte svůj fotografický potenciál

Objevte nové objekty a nové způsoby fotografování. Moderní automatické zaostřování vkládá kritickou ostrost přesně tam, kde ji chcete mít, bez ohledu na to, zda používáte optický hledáček fotoaparátu nebo jeho dotykovou obrazovku s vysoký rozlišením. Kontinuální snímání rychlostí až 6 sn./s vám umožní zachytit ty nejprchavější okamžiky.

Silný výkon

Další generace snímače APS-C vytváří fotografie s úžasným detailem i na světlých a tmavých místech. Nejrychlejší systém automatického zaostřování s živým náhledem* poskytuje precizně ostré výsledky při snímání rychle se pohybujících objektů.

a-powerful-performance

Systém CMOS AF s duálními pixely

Nejrychlejší zaostřování při snímání s živým náhledem* u fotografií. Nádherně plynulé efekty změny zaostřovací vzdálenosti podle fyzické vzdálenosti objektu u filmů.

take-more-control

Převezměte kontrolu nad fotografováním

Když si vyberete fotoaparát EOS 77D, funkce, jako zadní ovladač a otočná dotyková obrazovka, vám poskytnou více kontroly a kreativní svobody. Na horním displeji LCD můžete jediným pohledem ověřit nastavení fotoaparátu.

share-your-imagination

Podělte se o své vidění světa s ostatními

Kombinace bezdrátových technologií Wi-Fi, Bluetooth® a NFC usnadňuje připojení ke kompatibilním chytrým zařízením s operačním systémem iOS a Android než kdy předtím. Ovládejte fotoaparát dálkově, včetně vzdáleného živého náhledu, ze svého smartphonu nebo tabletu a sdílejte snímky s přáteli s využitím cloudu.

Typ fotoaparátu

Typ fotoaparátu Digitální zrcadlovka (DSLR)
Podle použití Pokročilý

Obrazový snímač

Formát snímače APS-C
Rozlišení 24 Mpx
Rozlišení fotografií 6000x4000
Obrazový snímač CMOS
Poměr stran snímku 16:9, 1:1, 3:2, 4:3
Automatické čištění snímače Ano
Poměr stran snímače 3:2
Stabilizátor snímače Ne
Velikost snímače (mm) 22,3x14,9

Obrazový procesor

Typ obrazového procesoru DIGIC VII

Objektiv

Typ bajonetu Canon EF, Canon EF-S
Crop faktor 1,6 x

Zaostřování

Počet AF bodů 45

Nastavení expozice

Způsob měření expozice Zónové, Středové, Bodové
Korekce expozice ± 5 EV po 1/2 EV, ± 5 EV po 1/3 EV
ISO - minimální citlivost 100
ISO - maximální citlivost 25600

Závěrka

Typ závěrky Mechanická závěrka
Nejdelší expoziční čas 30
Nejkratší expoziční čas 1/4000
Bulb Ano

Fotografování

Expoziční režimy Auto, P, A (Av), M, S (Tv)
Histogram Ano
Rychlost sériového snímání 6 sn./s
Prodleva samospouště 10, 2, Programovatelná
Scénické režimy Automatický inteligentní scénický režim (Fotografie a Film), Bez blesku, Kreativní automatický režim, SCN (Portrét, Krajina, Detail, Sport, Noční portrét, Noční scéna z ruky, Ovládání HDR podsvětlení, Jídlo, Děti, Světlo svíčky), Kreativní filtry, Program
Panorama Ano
HDR Ano

Vyvážení bílé

Vyvážení bílé barvy Automatické / přednastavené hodnoty / ruční kalibrace

Hledáček

Typ hledáčku Optický
Pokrytí hledáčku 95 %
Dioptrická korekce -3 až +1
Zvětšení hledáčku 0,82 x

LCD

Velikost displeje 3 "
Rozlišení displeje 1040000
Živý náhled (Live View) Ano
Dotykový displej Ano
Výklopný displej Ano

Blesk

Vestavěný blesk Ano
Synchronizační čas blesku (X-sync) 1/200
Korekce zábleskové expozice ± 2 EV po 1/3 EV, ± 2 EV po 1/2 EV
Možnost připojení externího blesku Ano, hot-shoe

Záznam

Typ paměťového media SD / SDHC / SDXC
Formáty souborů MP4, JPEG, RAW
Rozlišení videa Full HD (1920×1080)
Audiozáznam Ano
Časosběrné snímání Ano
Počet audio kanálů 2.0
Video formát H.264, MP4
Snímková frekvence u videa 60 sn./s

Obecné

České menu Ano

Rozhraní a napájení

Dálková spoušť Kabelová, Bezdrátová
Wi-Fi Ano
Rozhraní USB, HDMI, vstup na mikrofon
Typ akumulátoru LP-E17
Způsoby napájení Akumulátor

Fyzikální specifikace

Rozměry v mm 131.0 x 99.9 x 76.2
Hmotnost 540 g
Barva černá
Utěsnění (prach/vlhkost) Ne

Ostatní

Číslo produktu 1892C004
Příslušenství v balení baterie LP-E17, nabíječka LC-E17, krytka těla, popruh kolem krku
Značka Canon

Zobrazit popis a parametry