Sobotní oběd
Rád vařím a rád fotím své recepty, tak tady ukázka jednoho dradičního jídla.
Česká klasika. Asi neznám nikoho, kdo by si to jednou za čas s chutí nedal. Na druhou stranu čím "obyčejnější jídlo", tím lépe by mělo být naaranžováno a vyfoceno. Hlavním motivem je sýr, ale ostré jsou v podstatě přílohy.Takže lepší styling, vyšší clonu, delší čas a stativ.
Martin Lukeš - Megapixel, Šéfeditor galerie, Lektor fotografických kurzů, 19.01. 2016 12:32
Parametry fotky :
Vloženo: | 06. 01. 2016 18:11 |
---|---|
Žánr: | Produktová fotografie |
Kategorie: | barevné |
Fotoaparát: | Canon EOS 100D tělo |
---|---|
Objektiv: | Canon EF-S18-55mm f/3.5-5.6 III |
Ohnisko: | 18 mm |
Závěrka: | 1/30 s |
Clona: | 4 |
ISO: | 100 |
Korekce Exp.: | – |
Blesk: | - |
BR
+++
Břetislav Rozpondek, 07. 01. 2016 05:13
Nejhorší je ta neostrost...
Jirka Rapp 06. 01. 2016 21:03 |Reagovat
HK
Děláte mi chutě :D Dala bych si :)
Hana Kotlasová 06. 01. 2016 19:31 |Reagovat
I já musím souhlasit..
Jana Vodičková 06. 01. 2016 18:33 |Reagovat
Souhlas
Slavomir Kollert 06. 01. 2016 18:29 |Reagovat
Sýr mám ráda, ale snímek je neostrý...
Maria Katarzyna Chlebek 06. 01. 2016 18:24 |Reagovat
M:
smažák miluju.. takhle naservírovaný by mi nechutnal. Jinak - fotka je nezajímavá, a neostrá
Martina :D, 06. 01. 2016 18:22