Hovězí ptáček plněný slaninou, okurkou a cibulí
Parametry fotky :
Vloženo: | 08. 01. 2016 08:43 |
---|---|
Žánr: | Produktová fotografie |
Kategorie: | barevné |
Fotoaparát: | Nikon D810 tělo |
---|---|
Objektiv: | - |
Ohnisko: | 105 mm |
Závěrka: | 2 s |
Clona: | 20 |
ISO: | 100 |
Korekce Exp.: | +0.33 EV |
Blesk: | - |
Dobrý den, žádná fotomontáž to není, jen po nářezu byla upravena náplň. Maso syrové není, jelikož se jedná o slaninu, která je uzena za studena a proto má načervenalou barvu. Vysoká clona a čas je dán tím, že je to foceno macro objektivem.
Tomas Miklik 04. 02. 2016 14:35 |Reagovat
+
Robert Jahn 25. 01. 2016 13:54 |Reagovat
BR
+++
Břetislav Rozpondek, 09. 01. 2016 07:12
Záměr nezáměr. I když to v hájení upřednostňuji. A když se dělá toto jídlo, tak to trvá dost dlouho a výplň se vždy zkompaktní.Takže dost složek je tam dle mého nastrkaných dodatečně a to syrové maso (v levé "půlce" mně se to tak jeví) ... dobrou chuť ... řekl bych ... překombinované ...
Miroslav Jílek 08. 01. 2016 15:22 |Reagovat
Nerad bych aby došlo k nedorozumění ,ale takto ptáček nebyl ani uříznut když se podívám na obě půlky a i kdyby to byla pokaždé jiná půlka takto maso po uvaření vevnitř nevypadá .(samá mezera ) Myslím že je to fotomontáž a ke všemu ta vysoká clona a ten čas ,to snad není ani možné . Vše ostré a okurka uprostřed máznutá.Nechci se nějak dotknout autora fotografie třeba to je nějaký jeho záměr
Slavomir Kollert 08. 01. 2016 11:25 |Reagovat
PH
Dle mého názoru, náplň není syrová, ale jsou to kousky slaniny jak je psáno v názvu.
Pavel Hrubý 08. 01. 2016 09:59 |Reagovat
Vadí mně prostírání, jinak pěkně nasvícené a naaranžované.
Pavel Viktora 08. 01. 2016 09:57 |Reagovat
K jídlu budu trochu asi přísný nejen k vám ,ale ke všem . Fotka a naaranžování je pěkné ,ale maso v náplni je sirové nedodělané
Slavomir Kollert 08. 01. 2016 09:33 |Reagovat
Moc pěkné.
Jaromír Královec 08. 01. 2016 09:30 |Reagovat