.,

Jde o soukromý majetek autora ©

Líbí se mi technická kvalita i expozice. K té jen malá drobnost, většinou když fotím jídlo v interiéru, tak přidávám expozici do plusu. Cca o 1/3 - 1/2,3 EV podle potřeby. V podstatě až na hranici přepalu. Jídlo se tak rozsvítí a talíř nebude tak šedivá. Vzhledem k tomu, že je jídlo aranžováno do výšky, beru ten čelní pohled. Musí se ale dávat pozor na to, aby byl talíř v rovině. Tady trochu letí. No a další věc, to nejcennější na salátu jsou krevety a ty jdou hodně přes sebe. Ideální by bylo jednu dvě víc postavit do popředí, aby vynikl jejich tvar a velikost, podobně jako když jsou položené a fotí se z vrchu.

Martin Lukeš - Megapixel, Šéfeditor galerie, Lektor fotografických kurzů, 25.07. 2016 11:39

Hodnotit a oblíbit si fotku mohou přihlášení členové Galerie.

Atraktivita:
42.1 % Top atraktivita: 60.9%
25. 07. 2016

offline Daniel Hilovský

Vloženo: 25. 07. 2016 10:20
Žánr: produkt
Kategorie: barevné
Fotoaparát: Nikon D3300 tělo
Ohnisko: 42 mm
Závěrka: 1/10 s
Clona: 8
ISO: 100
Korekce Exp.: 0 EV

Místo pořízení fotografie:

Další fotografie autora:

Všechny fotografie autora

Hodnotit a komentovat mohou pouze přihlášení členové Galerie. Přihlásit se.

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 5 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním cookies a využití osobních údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Tyto souhlasy můžete kdykoliv změnit, vypnout nebo upravit v Nastavení soukromí, které otevřete kliknutím na odkaz níže.
Dozvědět se víc | Nastavení soukromí
Rozumím