Erfurtská gotika

Jde o soukromý majetek autora ©

Erfurtská gotika  

Atraktivita v anonymitě:
24.4 % Aktuální atraktivita:
20.2%

offline Jan Řezníček

Vloženo: 10. 09. 2017 09:01
Žánr: architektura/interiér
Kategorie: barevné
Fotoaparát: Canon EOS 100D tělo
Objektiv: Tamron AF 18-200mm f/3,5-6,3 Di II VC pro Canon
Ohnisko: 18 mm
Závěrka: 1/20 s
Clona: 16
ISO: 1600
Korekce Exp.: -

Štítky

  • klášter
  • gotika

Místo pořízení fotografie:

Další fotografie autora:

Všechny fotografie autora

Hodnotit a komentovat mohou pouze přihlášení členové Galerie. Přihlásit se.

Zobrazeny komentáře (11 - 1)

  • 11

    Reaguje na (10) | :-)

    Robert Jahn 12. 09. 2017 11:48 | Reagovat

  • 10

    Reaguje na (9) | Díky.
    Po technické stránce si začínám uvědomovat, že slabým místem je obj. 18-200mm, který má příliš široký rozsah a tudíž zhoršenou kresbu. (Dobré kresby dosahuje ta 100D s fixem 50 mm.)
    Kompoziční záměr byl vyvolat dojem "nekonečna". Dávám Vám ale za pravdu, ořez vlevo působí příliš násilně.
    Zkusil jsem si tam tu stěnu "vrátit", dobře nakonec dopadl čtvercový formát.

    Jan Řezníček 11. 09. 2017 20:46 | Reagovat

  • 9

    Reaguje na (8) | Technická kvalita je slabá, ale nevím čím jste fotil. Pokud to bylo Vaší tradiční 100D, je třeba se nad tím zamyslet, protože ta podává lepší výkon. Velmi mě ruší kompozice. Klidně to navýšku být mohlo, ale měla by tam být i protější stěna, aby to diváka někam táhlo.

    Robert Jahn 10. 09. 2017 20:57 | Reagovat

  • 8

    Reaguje na (7) | Samozřejmě že zajímá! Když budete tak hodný, budu rád za konkrétní koment.

    Jan Řezníček 10. 09. 2017 17:03 | Reagovat

  • 7

    Reaguje na (5) | Nebudu se přece rozepisovat, když Vás to nezajímá.

    Robert Jahn 10. 09. 2017 15:50 | Reagovat

  • 6

    Reaguje na (1) | Děkuji za komentář.

    Jan Řezníček 10. 09. 2017 15:21 | Reagovat

  • 5

    Reaguje na (2) | Díky za stručný názor.

    Jan Řezníček 10. 09. 2017 15:21 | Reagovat

  • 4

    Reaguje na (3) | Díky moc za komentář.
    Umístění na šířku byl původní záměr, prostor to ale nedovolil.

    Jan Řezníček 10. 09. 2017 15:21 | Reagovat

  • 3

    ...myslím si, že tomuto druhu snímků více sluší kompozice na šířku...takto na výšku ty ubíhající linie tolik nevyniknou...A z EXIFU je vidět, že to ISO 1600 bylo zcela zbytečné...již se to odrazilo negativně na kvalitě fotografie...

    Jirka Rapp 10. 09. 2017 14:57 | Reagovat

  • 2

    -

    Robert Jahn 10. 09. 2017 12:57 | Reagovat

  • 1

    nezaujalo ani kompozične ani po technickej stránke.

    Dušan (Krajo) Krajan 10. 09. 2017 08:31 | Reagovat

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 10 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Dozvědět se víc.
Souhlasím