Rozhovory
Martin Lukeš • Aktualizováno: 17. 7. 2019 v 10:47 • Rubrika: Rozhovory
Fotografování jídla - rozhovor s Karlem Kitou
Karel Kita je garantem právě probíhajícího soutěžního kola s názvem Dobrou chuť! Spolupracoval na knihách Jitky Rákosníkové Česká kuchařka, na kuchařce Divotvorný hrnec Jaroslava Sapíka a knize Mimibazar na talíři ve spolupráci s celebrity šéfkuchařem Romanem Hadrbolcem. Pro nakladatelství Pinguin London fotografoval piva českých pivovarů. Podílel se na různých dalších projektech regionálních kuchařek a restaurací a špičkových hotelů. Při své práci specialisty na kulinářskou fotografii se setkal a fotografoval s šéfkuchaři jako například Gordon Ramsey, Ken Hom, Uwe Michel, John Wood, Roman Paulus, Jaroslav Sapík, Mirka van Gils Slavíková, Jiří Štift, Roman Hadrbolec.
Sdílet na
Přečtěte si také
Jak vést úspěšný foodblog? Rozhovor s Martinou Baťhovou (Lancingerovou)
MARTINA BAŤHOVÁ (LANCINGEROVÁ) • předevčírem v 10:13 • RUBRIKA: ROZHOVORY
Jak fotografovat jídlo
MARTIN LUKEŠ • 9. 12. 2022 v 10:00 • RUBRIKA: FOTOPORADNA
Vyhlášení výsledků lednové soutěže o nejlepší produktovou fotografii a video
MARTIN LUKEŠ • 24. 2. 2022 v 17:41 • RUBRIKA: BLOG
Komentáře k článku