Recenze Genesis Base A3 + BH-34 Kit

Zpět na detail

Genesis Base A3 + BH-34 Kit máme Skladem >5ks za 3 490 Kč
Koupit

Hodnoceni
zakazniků:
4 z 5

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Testoval jsem jen krátce, ale myslím, že je to dobrá volba v levnějších variantách, ikdyž je možná těžší. Nosím na báglu Lowepro pro tactic 450AW (plus Sony, Nikon a objektivy, pití a další) a bez problému a dá se to vzít i na bike. Na úkor hmotnosti však očekávám vyšší odolnost a nosnost oproti lehčím variantám.

    Ověřený zákazník
    Jan Novotný, 24.04.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Stanislav Hubáček, 15.04.2019
    4 z 5

  • Tento stativ používám necelý rok. Přemýšlíte nad jeho koupí a nemůžete si dovolit nic dražšího, jste nenáročný hobík a neplánujete výlety mimo civilizaci, nepožadujete nekompromisní stabilitu a nevadí vám občas dost nepohodlná manipulace? Pak za své peníze dostanete skutečně základní stativ, se kterým se dá ( v určitých případech) tak nějak pracovat. Vy ostatní, raději našetřete nějakou tu korunu navíc a kupte si něco kvalitnějšího. Abychom si rozuměli. Genesis Base A3 + BH-34 není vyloženě špatná koupě, ale nečekejte moc muziky. Váha je dána konstrukcí, to je jasné. Zámky nožek fungují bez problémů. Výška, úhly, možnost otočený středové tyče, to vše je v pořádku. Tím ale výčet kladů končí. Teď ty důvody, proč nekupovat. Za prvé stabilita. Guma na nožkách spolehlivě roztancuje stativ. V přírodě sundat, použití bodců se to trochu zlepší. Za druhé. Naprosto chybné a nepříjemné dotahovaní středového sloupku. V teplotách do 10°C ok, pak to ale zatuhne a má tendenci se zasekávat. Za třetí hlava. Jasně že v této cenové relaci nemůžete čekat nic světoborného. Nosnost tak na malou zrcadlovku. Nikon D500 a 70-200 to moc nedává. Tohle opravdu není výrobek na nějaké noční focení, nebo krajinu kde to fouká. A především kvůli tomu si stativ mnozí kupují. Genesis Base A3 + BH-34 Kit vám skvěle poslouží na focení někde kolem vašeho domu, za podmínek, které mu vyhovují. Osobně si brzy vyberu na Megapixelu něco víc spolehlivějšího.

    Ověřený zákazník
    Bohuslav Matouš, 03.03.2019
    3 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jan Štambera, 01.03.2019
    5 z 5

  • Můj první stativ a aktuálně 5h zkušenost s používáním. Spokojen jsem velice, poměr cena/výkon výborný, při ceně 3490,- tedy 5 hvězdiček. Podrobněji o + a - : - I když nošen v batohu, pronese se při delších výletech (pomohla by karbonová verze, která stojí o 2tis. více) - rozměry pro malé kabinové zavazadlo u Ryanair tento stativ nesplňuje (40x25x20), když jsem ovšem vyšrouboval nohy a hlavu, dostal jsem se na cca 43cm s čímž jsem do letadla prolezl bez příplatku. - Dokonale vylevelovat hlavu je s jediným aretačnám šroubem nemožné. Ale na ametérské focení stačí. - Konstrukce působí solidně při manipulaci. - Rozdělávání a skládání teleskopických noh je s otočným zámkem rychlé a komfortní. - Mám "zelenou" variantu a moc se mi líbí :)

    Ověřený zákazník
    Martin Kovarik, 01.02.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Marek Křivánek, 22.01.2019
    5 z 5

  • Celkové zpracování se jeví pomerně precizní, a konstrukce dstatečně pevná, výška bez vytažené středové tyče (vrch stativové destičky na kulové hlavě standartně dodávané se stativem je ve výšce 147 cm) pro mou postavu (zhruba 170 cm) naprosti dostačující, s vytaženou středovou tyčí o 30 cm víc, takže na rozdíl od předchozího stativu zmůžu víc i v šikmém terénu. Trochu mi to zatím komplikuje kulová hlava, kterou jsem dřív neměl, spíš teda panoramatické natáčení hlavy pod kulovou hlavou, u kterého není žádná libela pro srovnání roviny otáčení, což by při focení panoramatu docela dost pomohlo., ale to nejspíš půjde ošidit. Z testování v terénu zatím nemám zkušenosti, prozatím zkoušeno jenom doma.

    Ověřený zákazník
    Jaromír Smetana, 11.01.2019
    4 z 5

  • Lehký, dobře skladný. Naprostá spokojenost

    Ověřený zákazník
    Tomáš Rottenberg, 25.12.2018
    5 z 5

  • Zatím jsem nezkoušela :) je to dárek pod stromeček, takže si ho rozbalim a vyzkouším až na Štědrý den ;) jinak bych dala určitě hvězdiček víc, už na první pohled mě v prodejně velice zaujal :)

    Ověřený zákazník
    Iveta Danielova, 23.12.2018
    3 z 5

  • Pro mě super jen obal mohl mít kapsicku na zapínání kam dat příslušenství (klice atd)

    Ověřený zákazník
    Jiří Jančík, 23.12.2018
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Josef Krejčí, 13.12.2018
    5 z 5

  • Stabilni Pevny Horsi prace s kulovou hlavou, ale nic na co by se nedalo zvyknout.

    Ověřený zákazník
    Tomáš Uhlíř, 20.09.2018
    3 z 5

  • Parádní stativ, který mi doporučili na prodejně. Univerzální a nohy stativu lze jakkoliv dle potřeby nastavit, takže Vás jakýkoliv terén nezaskočí a kloubová hlava nejlepší volba!!

    Ověřený zákazník
    Robert Fizek, 02.08.2018
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Obecné
Nadstandardní záruka: 6 let
 
Stativy
Materiál: hliník
Zámky nohou: otočné
Maximální výška: 180,8 cm
Transportní výška: 66 cm
Minimální výška: 26 cm
Hlava v ceně: Ano
Typ hlavy: kulová
Výměnná hlava: Ano
Rychloupínací destička: Ano
Možnost vyosení středové tyče: Ne
Vodováha: Ano
Panorama stupnice: Ano
Pouzdro v ceně: Ano
Nosnost: 12 kg
Použití nohy jako monopodu: Ano
Zakončení nohou: gumové konce, kovové bodce
 
Fyzikální specifikace
Hmotnost: 2000 g
 
Ostatní
Značka: Genesis

Kompletní parametry Sbalit parametry

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Genesis Base A3 + BH-34 Kit Genesis Base A3 + BH-34 Kit máme Skladem za 3 490 Kč Koupit

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 5 000 Kč

Nahrát

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním cookies a využití osobních údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech.
Dozvědět se víc
Rozumím