Recenze Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou

Zpět na detail

Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou máme Skladem >5ks za 1 190 Kč
Koupit

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Ověřený zákazník
    Jiří Studený, 29.06.2017
    4 z 5

  • Veľmi spokojný s úrovňou kurzu

    Ověřený zákazník
    Branislav Rojko, 17.06.2017
    5 z 5

  • Dobrý den, reaguji až s odstupem času. S tímto fotokurzem, (který proběhl dne 3.10.2016 v Ostravě) jsem byl maximálně spokojen, pan Bouška je opravdu profík a má bohaté zkušenosti. Na kurzu se snažil vysvětlit vše jasně a s přehledem, tak aby si každý účastník odnesl co nejvíce. Ocenil jsem i možnost, vyzkoušení některých nastavení přímo na zrcadlovce. Načerpal jsem zde spoustu cenných informací, které se nyní postupně snažím využít v praxi i když to není úplně jednoduché. Snažím se prostě fotit a fotit ... Jediné, co mě však mrzí, je to, že když jsem se snažil na kurzu dělat spousty poznámek a některé "sleidy" z prezentace jsem si nestihl opsat, tak mě pan Bouška ujišťoval, že to není vůbec potřeba, že každý účastník obdrží po absolvování kurzu tuto prezentaci v elektronické podobě. Do dnešního dne mi však nic zasláno nebylo. Chtěl bych tímto o zaslání těchto informací požádat. S pozdravem Anderle Roman.

    Ověřený zákazník
    Roman Anderle, 16.02.2017
    5 z 5

  • Kurz s Martinem Lukesem splnil me ocekavani, rad se v budoucnu urcite zucastnim dalsich kurzu tohoto lektora.

    Ověřený zákazník
    Zdeněk Hendrich, 26.12.2016
    4 z 5

  • Dobrý den, dne 22.11.2016 jsem se zúčastnil spolu s manželkou kurzu:"Jak ovládat digitální zrcadlovku". A to jako úplný amatéři a začátečníci. Musím ocenit velmi profesionální a hlavně trpělivý přístup pana instruktora pana Bouška. Kurz, který trval 4 hodiny, byl srozumitelný a hlavně velmi poučný. Informací zazní velmi mnoho, a proto doporučuji dělat si poctivé poznámky, protože bez nich by člověk polovinu věcí zapomněl! A to by byla škoda!! Nejvíce oceňuji, že jsem si nepřipadal jako ve škole a že všechny získané infromace najdou platnění:) Kurz doporučuji! Václav Samec

    Ověřený zákazník
    Václav Samec, 16.12.2016
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Šárka Končírová, 09.12.2016
    5 z 5

  • Kurz mně teprve čeká, zatím nemůžu ohodnotit.

    Ověřený zákazník
    Maxim Isajev, 29.11.2016
    3 z 5

  • V podstatě jsem obdržel informace, které jsem o tohoto typu "vstupního" školení očekával. Srozumitelné a v rozumném čase. Prezentace dostačující.

    Ověřený zákazník
    Ludvík Urbanec, 28.11.2016
    4 z 5

  • Kurz předčil má očekávání, pan lektor měl velkou trpělivost a zároveň nám to dokázal velice jednoduše a účinně vysvětlit. Díky němu jsem konečně pochopila základy. Říkal určité věci růzými slovy a více krát to zopakoval, takže se to dalo pochopit a pak hlavně aplikovat. Co říct, je vidět, že pán je profík. Jsem našená, určitě se přihlásím na další kurzy. Jen tak dál Megapixele.

    Ověřený zákazník
    Veronika Filipová, 26.08.2016
    5 z 5

  • Občas jsem hůř rozuměl, neboť lektor mluvil trochu tišeji a sem tam byl z prodejny slyšet hluk. Ale to je jen drobnost. Celkově jsem byl s kurzem spokojen a hodnotím pozitivně. Přestože jsem už před kurzem sbíral poznatky o focení zrcadlovkou, dozvěděl jsem se zde nové informace.

    Ověřený zákazník
    Radmil Podlaha, 27.07.2016
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Michaela Firešová, 25.07.2016
    5 z 5

  • Byla jsem nad míru skopojená. Dozvěděla jsem se přesně to, co jsem chtěla. Doporučuju!

    Ověřený zákazník
    Monika Rýdlová, 23.07.2016
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Kurzy
Úroveň: začátečník
Lektor: Luděk Bouška, Martin Lukeš

Kompletní parametry Sbalit parametry

Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou máme Skladem za 1 190 Kč Koupit

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 1 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Dozvědět se víc.
Souhlasím