Recenze Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou

Zpět na detail

Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou máme Skladem >5ks za 1 190 Kč
Koupit

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Ověřený zákazník
    Ján Fafrák, 18.10.2017
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jiří Studený, 29.06.2017
    4 z 5

  • Veľmi spokojný s úrovňou kurzu

    Ověřený zákazník
    Branislav Rojko, 17.06.2017
    5 z 5

  • Dobrý den, reaguji až s odstupem času. S tímto fotokurzem, (který proběhl dne 3.10.2016 v Ostravě) jsem byl maximálně spokojen, pan Bouška je opravdu profík a má bohaté zkušenosti. Na kurzu se snažil vysvětlit vše jasně a s přehledem, tak aby si každý účastník odnesl co nejvíce. Ocenil jsem i možnost, vyzkoušení některých nastavení přímo na zrcadlovce. Načerpal jsem zde spoustu cenných informací, které se nyní postupně snažím využít v praxi i když to není úplně jednoduché. Snažím se prostě fotit a fotit ... Jediné, co mě však mrzí, je to, že když jsem se snažil na kurzu dělat spousty poznámek a některé "sleidy" z prezentace jsem si nestihl opsat, tak mě pan Bouška ujišťoval, že to není vůbec potřeba, že každý účastník obdrží po absolvování kurzu tuto prezentaci v elektronické podobě. Do dnešního dne mi však nic zasláno nebylo. Chtěl bych tímto o zaslání těchto informací požádat. S pozdravem Anderle Roman.

    Ověřený zákazník
    Roman Anderle, 16.02.2017
    5 z 5

  • Kurz s Martinem Lukesem splnil me ocekavani, rad se v budoucnu urcite zucastnim dalsich kurzu tohoto lektora.

    Ověřený zákazník
    Zdeněk Hendrich, 26.12.2016
    4 z 5

  • Dobrý den, dne 22.11.2016 jsem se zúčastnil spolu s manželkou kurzu:"Jak ovládat digitální zrcadlovku". A to jako úplný amatéři a začátečníci. Musím ocenit velmi profesionální a hlavně trpělivý přístup pana instruktora pana Bouška. Kurz, který trval 4 hodiny, byl srozumitelný a hlavně velmi poučný. Informací zazní velmi mnoho, a proto doporučuji dělat si poctivé poznámky, protože bez nich by člověk polovinu věcí zapomněl! A to by byla škoda!! Nejvíce oceňuji, že jsem si nepřipadal jako ve škole a že všechny získané infromace najdou platnění:) Kurz doporučuji! Václav Samec

    Ověřený zákazník
    Václav Samec, 16.12.2016
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Šárka Končírová, 09.12.2016
    5 z 5

  • Kurz mně teprve čeká, zatím nemůžu ohodnotit.

    Ověřený zákazník
    Maxim Isajev, 29.11.2016
    3 z 5

  • V podstatě jsem obdržel informace, které jsem o tohoto typu "vstupního" školení očekával. Srozumitelné a v rozumném čase. Prezentace dostačující.

    Ověřený zákazník
    Ludvík Urbanec, 28.11.2016
    4 z 5

  • Kurz předčil má očekávání, pan lektor měl velkou trpělivost a zároveň nám to dokázal velice jednoduše a účinně vysvětlit. Díky němu jsem konečně pochopila základy. Říkal určité věci růzými slovy a více krát to zopakoval, takže se to dalo pochopit a pak hlavně aplikovat. Co říct, je vidět, že pán je profík. Jsem našená, určitě se přihlásím na další kurzy. Jen tak dál Megapixele.

    Ověřený zákazník
    Veronika Filipová, 26.08.2016
    5 z 5

  • Občas jsem hůř rozuměl, neboť lektor mluvil trochu tišeji a sem tam byl z prodejny slyšet hluk. Ale to je jen drobnost. Celkově jsem byl s kurzem spokojen a hodnotím pozitivně. Přestože jsem už před kurzem sbíral poznatky o focení zrcadlovkou, dozvěděl jsem se zde nové informace.

    Ověřený zákazník
    Radmil Podlaha, 27.07.2016
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Michaela Firešová, 25.07.2016
    5 z 5

  • Byla jsem nad míru skopojená. Dozvěděla jsem se přesně to, co jsem chtěla. Doporučuju!

    Ověřený zákazník
    Monika Rýdlová, 23.07.2016
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Kurzy
Úroveň: začátečník
Lektor: Martin Lukeš
 
Další parametry
Značka: MEGAPIXEL

Kompletní parametry Sbalit parametry

Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou Jak fotit digitální zrcadlovkou a bezzrcadlovkou máme Skladem za 1 190 Kč Koupit

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 10 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Dozvědět se víc.
Souhlasím