Stěhujeme prodejnu v Ostravě. Od 21. 9. nás najdete na nové adrese 28. října 960/178, Ostrava - Mariánské Hory a Hulváky, 709 00.

Recenze JJC makro světlo LED-60

Zpět na detail

JJC makro světlo LED-60 máme Skladem >3 ks za 1 190 Kč
Koupit

Hodnoceni
zakazniků:
4 z 5

Nahoru

Klady a zápory

Co se nám líbí?

  • cena

  • jednoduché ovládání

  • intenzita světla

  • regulace světla

Co se nám nelíbí

  • vypínač jde ztuha

Nahoru

Představení JJC makro světlo LED-60

Toto prstencové led diodové světlo je ideální pro detailní makro záběry.

JJC makro světlo a jeho základní funkce kterou si zamilujete je, že velmi dobře projasní stíny a to nejen u makro fotografie, ale například i při portrétní fotografii.

Kruhové uspořádání led diod  menších rozměrů, které  jsou rozmístěné ze všech stran, pomáhá rovnoměrnému osvětlení scény. Perfektní je, že u světla se dá libovolně regulovat intenzita. Pro nasazení světla na určitý makro nebo jiný objektiv, je potřeba našroubovat adaptační kroužek, který je součástí balení se standartními průměry od 49 mm až po 67mm.

Pro napájení se používají čtyři AA baterie a nebo síťový zdroj. Dejte si určitě pozor na to, že ani jedno není součástí balení.

Nahoru

Megapixel videorecenze JJC makro světlo LED-60

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Trošku fórové provedení, hlavně zapínací kolečko. Jinak funkčně perfektní, osvětluje rovnoměrně a dostatečně.

    Ověřený zákazník
    Robert Kvita, 12.06.2020
    3 z 5

  • Makro světlo funguje dobře. Jen je docela těžké, tak doufám, že ta váha navíc nepoškodí motorek, který ostří vysouváním a zasouváním tubusu.

    Ověřený zákazník
    Jiří Zíka, 05.06.2020
    3 z 5

  • Ověřený zákazník
    Arnošt Hejda, 06.05.2020
    4 z 5

  • Na focení makrofotografií úžasný, dostatečné světlo na vzdálenost par centimetrů. Jen přidává trochu váhy k objektivu, s tím je třeba počítat. Plus je, že v balení je hned několik redukcí na různé průměry objektivů. Velké minus za mě určitě ovládání. Je vyřešeno kolečkem, kterým se sice nastavuje množství světla, což je super, ale při vypnutí či zapnutí je třeba víc zatlačit a občas mám strach, abych si neurval objektiv. Kdyby místo toho bylo jen tlačítko a kolečko na nastavení množství světla, určitě bych dal 5*

    Ověřený zákazník
    Ondřej Záruba, 16.04.2020
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Tereza Uhlíková, 18.11.2019
    3 z 5

  • Ověřený zákazník
    Roman Valocký, 18.08.2019
    4 z 5

  • Světlo mělo vadný vypínač/regulátor svítivosti, protáčel se a zabíral sporadicky. Produkované světlo mělo výrazný odstín do zelena, viditelný pouhým okem.

    Ověřený zákazník
    Milan Slíva, 11.06.2019
    2 z 5

  • Ověřený zákazník
    Přemysl Škornička, 04.03.2018
    3 z 5

  • Naprosto splnilo účel, pro který jsem kupoval. Opravdu přínosné pro makrofotografii.

    Ověřený zákazník
    Martin Trojan, 19.12.2017
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Adam Šesták, 07.07.2016
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Adam Šesták, 07.07.2016
    4 z 5

Nahoru

Parametry

 
Ostatní
Značka: JJC
 
Externí blesk
Typ patice blesku: Canon, Nikon, Pentax, Samsung, Fuji, Panasonic-Olympus

Kompletní parametry Sbalit parametry

JJC makro světlo LED-60 JJC makro světlo LED-60 máme Skladem za 1 190 Kč Koupit

Nahoru

Přihlásit

Košík

Způsoby doručení

  • Denní doručení PPL 129 Kč
  • Kurýr od 249 Kč
  • Osobní odběr v Zásilkovně 99 Kč
  • Osobní odběr (Praha, Brno, Ostrava) Zdarma

Doprava zdarma od 5 000 Kč

Kontakt

Nahrát

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním cookies a využití osobních údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Tyto souhlasy můžete kdykoliv změnit, vypnout nebo upravit v Nastavení soukromí, které otevřete kliknutím na odkaz níže.
Dozvědět se víc | Nastavení soukromí
Rozumím