Recenze JJC makro světlo LED-60

Klady a zápory

Klady a zápory

Co se nám líbí?

  • cena

  • jednoduché ovládání

  • intenzita světla

  • regulace světla

Co se nám nelíbí

  • vypínač jde ztuha

Představení JJC makro světlo LED-60

Představení JJC makro světlo LED-60

Toto prstencové led diodové světlo je ideální pro detailní makro záběry.

JJC makro světlo a jeho základní funkce kterou si zamilujete je, že velmi dobře projasní stíny a to nejen u makro fotografie, ale například i při portrétní fotografii.

Kruhové uspořádání led diod  menších rozměrů, které  jsou rozmístěné ze všech stran, pomáhá rovnoměrnému osvětlení scény. Perfektní je, že u světla se dá libovolně regulovat intenzita. Pro nasazení světla na určitý makro nebo jiný objektiv, je potřeba našroubovat adaptační kroužek, který je součástí balení se standartními průměry od 49 mm až po 67mm.

Pro napájení se používají čtyři AA baterie a nebo síťový zdroj. Dejte si určitě pozor na to, že ani jedno není součástí balení.

Megapixel videorecenze JJC makro světlo LED-60

Megapixel videorecenze JJC makro světlo LED-60

Hodnocení zákazníků (11)

Hodnocení zákazníků (11)

3.5455

Trošku fórové provedení, hlavně zapínací kolečko. Jinak funkčně perfektní, osvětluje rovnoměrně a dostatečně.

Ověřený zákazník
Robert Kvita, 12.06.2020

3

Makro světlo funguje dobře. Jen je docela těžké, tak doufám, že ta váha navíc nepoškodí motorek, který ostří vysouváním a zasouváním tubusu.

Ověřený zákazník
Jiří Zíka, 05.06.2020

3

Ověřený zákazník
Arnošt Hejda, 06.05.2020

4

Na focení makrofotografií úžasný, dostatečné světlo na vzdálenost par centimetrů. Jen přidává trochu váhy k objektivu, s tím je třeba počítat. Plus je, že v balení je hned několik redukcí na různé průměry objektivů. Velké minus za mě určitě ovládání. Je vyřešeno kolečkem, kterým se sice nastavuje množství světla, což je super, ale při vypnutí či zapnutí je třeba víc zatlačit a občas mám strach, abych si neurval objektiv. Kdyby místo toho bylo jen tlačítko a kolečko na nastavení množství světla, určitě bych dal 5*

Ověřený zákazník
Ondřej Záruba, 16.04.2020

4

Ověřený zákazník
Tereza Uhlíková, 18.11.2019

3

Ověřený zákazník
Roman Valocký, 18.08.2019

4

Světlo mělo vadný vypínač/regulátor svítivosti, protáčel se a zabíral sporadicky. Produkované světlo mělo výrazný odstín do zelena, viditelný pouhým okem.

Ověřený zákazník
Milan Slíva, 11.06.2019

2

Ověřený zákazník
Přemysl Škornička, 04.03.2018

3

Naprosto splnilo účel, pro který jsem kupoval. Opravdu přínosné pro makrofotografii.

Ověřený zákazník
Martin Trojan, 19.12.2017

5

Ověřený zákazník
Adam Šesták, 07.07.2016

4

Ověřený zákazník
Adam Šesták, 07.07.2016

4

Popis a parametry

Popis a parametry

Makrosvětlo upevnitelné na filtrový závit objektivu, které využívá 60 LED diod ke kontinuálnímu osvětlení fotografovaného objektu. Pro napájení je využito 4x AA baterie.

  • 60x LED (teplota světla 5600K)
  • přiložené adaptéry pro filtrové závity 49, 52, 55, 58, 62, 67mm
  • hmotnost: 128g
  • napájení 4x AA baterie

Ostatní

Číslo produktu LED-60
Značka JJC

Externí blesk

Typ patice blesku Canon, Nikon, Pentax, Samsung, Fuji, Panasonic-Olympus

Zobrazit popis a parametry