Recenze Nikon Coolpix P300 + 16GB karta + originální pouzdro P07!

Zpět na detail

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Fotoapart je skutocne uzasny pretoze ma vyborny objektyv so super svetelnostou, dokaze robit pekne fotky tam, kde ine uz davno koncia, ma super FULL HD kameru a je velmi, velmi skladny tym ze je maly. Pri tom ma velmi dobry display. Jedine co mi chyba je GPS. Fakt je super, od neho vyssie rady su podla mna iba zrkadlovky s vymennymi objektyvmi ale tie su uz velke, tazke, musite stale vymienat objektivy a su neskladne. Na to aby ste urobili pekne fotky je Nikon P300 uzsne riesenie.

    Ověřený zákazník
    Milan Mihocko, 21.06.2012
    4 z 5

  • s focením jsem spokojená, akorát někdy musím některá tlačítka vícekrát zmáčknout, aby začla reagovat

    Ověřený zákazník
    Soňa Soukupová, 25.01.2012
    4 z 5

  • Výborný kompaktík jak pro začátečníka, tak pokročilého. Mnoho možností nastavení, nádherné fotky, skvělé zpracování přístroje. Kupoval jsem jej jako dárek pod stromeček, ale víc jak 14 dní jsem jej intenzivně testoval a z fotek jsem nadšen. Super je výborná světelnost, kde i při focení dětí doma bez blesku je minimum fotek máznutých. Kdybych nepokukoval po ještě vyšším a dražším modelu tak si jej rád koupím i pro sebe. Doporučuji!!! Honza :-)

    Ověřený zákazník
    Jan Kučera, 15.01.2012
    5 z 5

  • Vždy jsem si velmi Vážil fundovaných lidí na správném místě, což pro nákup na Megapixelu bezesporu platí. Nejde jen o pana Boušku ale také o personál na prodejně. Myslím tedy konkrétně na Moraváku v Brně. Všem Vám moc díky, opět jsem u Vás rád nakoupil. ;-) L.S.

    Ověřený zákazník
    Ladislav Skalka, 12.01.2012
    5 z 5

  • Tento fotoaparat mi doporucil pan z Vasej predajne a som mu moooc vdacny. Fotoaparat je super a to preto lebo dokaze urobit uzasne fotky aj v pritmi, robi uzasne video, robi krasne fotky a je maly a teda velmi skladny za super cenu. Dakujem moc za tento uzasny fotacik. Milan

    Ověřený zákazník
    Milan Mihocko, 11.01.2012
    5 z 5

  • Konečně pořádný foták

    Ověřený zákazník
    Leopold Dörfler, 09.01.2012
    5 z 5

  • /1/ První dojmy nejsou špatné. Ihned zaujme světelnost a kresba objektivu, menší rozsah optického zoomu vůbec není na závadu a plně vyhovuje běžným potřebám, poněkud jsem si musel zvykat na záběry širokoúhlého objektivu,ale i to je jen otázka zvyku. V dané cenové relaci je vybavení z pohledu možností expozice jedinečné, ovládání přístroje je velmi praktické a intuitivní,poněkud strohý design kamery vyvažují uvedené přednosti.

    Ověřený zákazník
    Zdeněk Fingr, 29.11.2011
    4 z 5

  • Velikost a hmotnost výborná. Kvalita snímků dobrá. Mám jej od 011111 a zatím jsem zaregistroval: "Zamrznutí" foťáku při jeho startu - 2x, při vysunování blesku se mi na monitoru objevila hláška "chcete smazat poslední snímek?" - zatím 2x. Při "Zoomování" se mi nájezd objektivu jeví jakoby "trhaně" - možná to tak má být? Pokud se hlášky budou opakovat nebo najdu ještě něco dalšího, zkusím reklamaci.

    Ověřený zákazník
    Miloslav Bjalek, 20.11.2011
    3 z 5

  • Ano,splnil mé očekávání. Výborná automatika i ruční nastavení.

    Ověřený zákazník
    Petr Klíma, 14.11.2011
    5 z 5

  • maximalni spokojenost

    Ověřený zákazník
    jana drobna, 09.11.2011
    5 z 5

  • Jsem velmi spokojený, přátelské menu, krásně kreslí, + třešnička na dortu Full HD video.

    Ověřený zákazník
    Jan Hinais, 11.09.2011
    5 z 5

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 10 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Souhlasím