Recenze Nikon Coolpix S2500 černý

Zpět na detail

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Klady a zápory

Co se nám líbí?

  • Tenký profil 20mm
  • CCD snímač s 12 megapixely
  • Automatické přednastavené režimy
  • Výdrž baterie
  • Váha

Co se nám nelíbí

  • Videosekvence pouze VGA

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Nikon Coolpix S2500 černý

  • Nikon Coolpix S2500 černý 20528.jpg
    Exp. čas:1/320 sClona:f/3,2ISO:80Ohnisko:4.9 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Nikon Coolpix S2500 černý 20529.jpg
    Exp. čas:1/60 sClona:f/3,2ISO:80Ohnisko:4.9 mmKorekce Exp.:-0.3 EV Objektiv:
    -
  • Nikon Coolpix S2500 černý 20530.jpg
    Exp. čas:1/100 sClona:f/3,2ISO:400Ohnisko:4.9 mmKorekce Exp.:-0.3 EV Objektiv:
    -
  • Nikon Coolpix S2500 černý 20531.jpg
    Exp. čas:1/250 sClona:f/5,9ISO:80Ohnisko:13.9 mmKorekce Exp.:-0.3 EV Objektiv:
    -
  • Nikon Coolpix S2500 černý 20532.jpg
    Exp. čas:1/500 sClona:f/5,3ISO:80Ohnisko:11.7 mmKorekce Exp.:-0.3 EV Objektiv:
    -
  • Nikon Coolpix S2500 černý 20533.jpg
    Exp. čas:1/1250 sClona:f/3,2ISO:80Ohnisko:4.9 mmKorekce Exp.:-0.3 EV Objektiv:
    -
  • Nikon Coolpix S2500 černý 20534.jpg
    Exp. čas:1/320 sClona:f/4,8ISO:80Ohnisko:9.8 mmKorekce Exp.:-0.3 EV Objektiv:
    -
  • Nikon Coolpix S2500 černý 20535.jpg
    Exp. čas:1/640 sClona:f/4,3ISO:80Ohnisko:8.2 mmKorekce Exp.:-0.3 EV Objektiv:
    -
  • Nikon Coolpix S2500 černý 20536.jpg
    Exp. čas:1/640 sClona:f/3,2ISO:80Ohnisko:4.9 mmKorekce Exp.:-0.3 EV Objektiv:
    -
  • Nikon Coolpix S2500 černý 20537.jpg
    Exp. čas:1/100 sClona:f/3,2ISO:80Ohnisko:4.9 mmKorekce Exp.:-0.3 EV Objektiv:
    -

Nahoru

Představení Nikon Coolpix S2500 černý

Fotoaparát s velmi zajímavým a tenkým vzhledem, velikost je totiž pouze 20mm a tudíš jej lze nosit opravdu všude. Lze jej sehnat v červené,černé stříbrné a růžové barvě. Díky obrazovému CCD snímači s 12 miliony obrazových bodů, nabízí kvalitní snímky až do velikosti plakátů. Fotoaparát je vybaven širokoúhlým objektivem Nikkor s funkcí 4 násobného optického zoomu Rozsah objektivu je 4,9-19,6 mm(ekv.kinofilmu-27-108mm) a technologií proti rozmazání snímku. Samozřejmě součástí je velké množství automatických programů, které umožňují jednoduchou manipulaci při pořizování snímků. Přístroj je vybaven 2.7“ lcd s rozlišením 230 000 pixelů. Baterie byla použita EN-EL19 která nabízí něco kolem 220 snímků. Lze natáčet i videosekvence v rozlišení VGA 640x480(30sn.za1 sec.) Jak jsem již zmiňoval fotoaparát je opravdu tenký a nepřekvapí tedy váha, která je pouze 118g a to včetně akumulátoru a SD karty.

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Jako kapesní fotoaparát je opravdu vynikající, je okamžitě použitelný, má snadné a rychlé ovládání i pro staršího člověka, který již nemá takový cit v prstech, nastavení je také snadno pochopitelné. Pro použití, pro které jsem ho koupila, nemá chybu a cenově je také přijatelný.

    Ověřený zákazník
    Libuše Ing. Máliková, 25.01.2012
    5 z 5

  • S fotoaparátem jsem velice spokojen. Splnuje kriteria ktera jsem na nej mel. Jelikoz to byl darek pro rodice je jednoduchy a to jsem chtel. Takze supr. Dekuji

    Ověřený zákazník
    Michal Semínko, 08.01.2012
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Objektiv
Optický zoom: 4 x
Ohnisková vzdálenost (eqv. 35mm): 27-108
Minimální ohnisková vzdálenost: 27 mm
Maximální ohnisková vzdálenost: 108 mm
 
Zaostřování
Minimální zaostřovací vzdálenost: 50 cm
Makro od: 8 cm
 
Fotografování
Expoziční režimy: Auto, P
 
Hledáček
Typ hledáčku: Nemá
 
Blesk
Vestavěný blesk: Ano
 
Záznam
Typ paměťového media: SD / SDHC / SDXC
Rozlišení videa: VGA (640×480)
Audiozáznam: Ano
Velikost interní paměti: 16 MB
 
Obecné
České menu: Ano
 
Fyzikální specifikace
Hmotnost: 117 g
Rozměry v mm: 93,1 x 57,1 x 20
 
Ostatní
Základní příslušenství: Poutko AN-CP19, dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL19, síťový zdroj/nabíječka EH-69P, USB kabel UC-E6, A/V kabel EG-CP14, disk CD-ROM se softwarem ViewNX 2
 
Obrazový snímač
Rozlišení: 12 Mpx
Typ snímače: CCD
Formát snímače: 1/2,3
Rozlišení fotografií: 1024x768, 2048x1536, 2592x1944, 3264x2448, 3968x2232, 4000x3000, 640x480
Poměr stran snímku: 16:9, 4:3
Stabilizátor snímače: Ne
 
LCD
Velikost displeje: 2,7 "
Rozlišení displeje: 230000
 
Nastavení expozice
ISO - minimální citlivost: 80
ISO - maximální citlivost: 3200

Kompletní parametry Sbalit parametry

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 10 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Dozvědět se víc.
Souhlasím