Recenze Nikon D3100 + 18-55 mm VR + 8GB karta + brašna + filtr UV 52mm + poutko na ruku!

Zpět na detail

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Nikon D3100 + 18-55 mm VR + 8GB karta + brašna + filtr UV 52mm + poutko na ruku!

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Ověřený zákazník
    Petra Nykodýmová, 19.08.2015
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Kateřina Boháčková, 06.10.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jakub Kuneš, 16.05.2014
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Vladimír Zlatohlávek, 16.05.2014
    4 z 5

  • Skvělý foťák pro začátečníky, jednoduché ovládání, skvělá kvalita obrazu, dobře nastavitelný, prostě nemá podle mě žádné zápory.

    Ověřený zákazník
    Jiří Vlach, 09.05.2014
    5 z 5

  • Já jsem naprosto spokojená, české menu je ideální, zvláště pro člověka, který se zrcadlovkou začíná. Doposud jsem žádné nedostatky neshledala a to už jsem stihla nafotit maturitní ples i průvod masek při masopustu. Výdrž baterie naprosto super a kvalita fotek taktéž :)

    Ověřený zákazník
    Jitka Skálová, 24.04.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jan Vašíček, 24.04.2014
    5 z 5

  • Jsem velmi spokojený naprosto s Nikonem D3100 a fotografie jsou hezčí a hezčí ,když si člověk nastaví sám parametry.Je to pořádný kousek a nedám dopustit a pokud nevíte rady - Megapixel pomůže

    Ověřený zákazník
    Karel Sivulka, 11.09.2012
    5 z 5

  • Z kompaktu jsem přešla na tuto, mou první, zrcadlovku. Nemohu si ji vynachválit. Video velmi kvalitní, i zvuk, jen je trochu slyšet "zoomování". Fotografie jsou bez chybičky. Do NIKON-D3100 jsem se zamilovala a nedám na něj dopustit. Jsem z něj vážně nadšená!

    Ověřený zákazník
    Lucie Jeníčková, 30.08.2012
    5 z 5

  • Nikon D3100 je opravdu podařený kousek. Mám ho asi měsíc a i když s focením v podstatě začínám, lezou z něho krásné fotky v živých barvách. Velkým plus je české menu a velmi snadné ovládání. Používám předvolené režimy, zkouším nastavovat i sama, vše jde jednoduše. Určitě uvažuji o dokoupení dalších objektivů a stativu a rozhodně si opět vyberu MEGAPIXEL. S jejich službami jsem naprosto spokojená.

    Ověřený zákazník
    Kristýna Hazdrová, 29.08.2012
    5 z 5

  • V tomto obchodě jsem nakupoval poprvé. Stránky skvělé provedené,jak nakoupit,poradenství vše na výborné úrovni. Zrcadlovka má první, skvělé fotky, české menu, jednoduché ovládání.Velká spokojenost, už se těším na fotokurz. Všem začínájícím fotografům doporučuji.

    Ověřený zákazník
    Petr Kubesa, 17.07.2012
    5 z 5

  • Krásné fotky, snadné ovládání, absolutní spokojenost.

    Ověřený zákazník
    Jan Prudký, 17.07.2012
    5 z 5

  • Skvělé fotky! Krásné barvy i jednoduché ovládání. Jsem spokojená a ráda využiji i fotokurz. Doporučuji.

    Ověřený zákazník
    Martina Kubiczková, 10.07.2012
    5 z 5

  • V tomto obchodě jsem zakoupil již druhý foťák, první to byl kompakt a nyní je to moje první zrcadlovka, jsem moc spokojen. Sestava, kterou jsem zakoupil je moc povedená. Prodavači MEGAPIXELU Brno velmi ochotní a vstřícní. Moc se mi líbí i poukaz na foto kurz, který absolvuji. Ještě jednou tedy...spokojenost...:-)

    Ověřený zákazník
    Marian Frýdl, 27.06.2012
    5 z 5

  • Je to moje první zrcadlovka a jsem moc spokojena.Je to rozdíl když fotím s obyčejným kompaktem a pak vemu zrcadlovku tak ty fotky vypadají úlně jinak.I ovládaní je jednoduché. Určiě absolvuji kurz co jsem měla zdarma k zakoupené zrcadlovce a už se teším.

    Ověřený zákazník
    Marta Dudová, 27.06.2012
    5 z 5

  • Pokud jde o model, tak jsem velmi spokojena. Je to moje první zrcadlovka. Musím ale zboží reklamovat, protože mi nefunguje nahrávání videa. Takže jsem i velmi zklamaná. Prodavači by nejspíš měli zákazníkovi produkt předvést a tak by mohli odhalit tyto závady již v obchodě a nemusela bych teď čekat do podzimu, až se vrátím z pracovního pobytu v zahraničí a pak budu muset čekat měsíc, než mi fotoaparát opraví.

    Ověřený zákazník
    Patricie Skýpalová, 27.04.2012
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Typ fotoaparátu
Typ fotoaparátu: Digitální zrcadlovka (DSLR)
Podle použití: Základní
 
Obrazový snímač
Formát snímače: APS-C
Rozlišení: 14,2 Mpx
Typ snímače: CMOS
Rozlišení fotografií: 2304x1536, 3456x2304, 4608x3072
Poměr stran snímku: 3:2
Automatické čištění snímače: Ano
Poměr stran snímače: 3:2
Stabilizátor snímače: Ne
Velikost snímače (mm): 23,1 x 15,4
 
Obrazový procesor
Typ obrazového procesoru: EXPEED 2
 
Objektiv
Crop faktor: 1,5 x
Typ bajonetu: Nikon F
 
Zaostřování
Pomocné světlo AF: Ano
 
Nastavení expozice
Způsob měření expozice: Zónové
Korekce expozice: ± 5 EV po 1/3 EV
Blokování AE: Ano
ISO - minimální citlivost: 100
ISO - maximální citlivost: 12800
 
Závěrka
Typ závěrky: Mechanická závěrka
Minimální životnost závěrky: 100000 cyklů
Nejdelší expoziční čas: 30
Nejkratší expoziční čas: 1/4000
Bulb: Ano
 
Fotografování
Expoziční režimy: A (Av), Auto, M, P, S (Tv)
Histogram: Ano
Rychlost sériového snímání: 3 sn./s
Prodleva samospouště: 10, 2
Scénické režimy: Portrét, Krajina, Děti, Sporty, Makro, Noční portrét, Noční krajina, Párty/interiér, Pláž/sníh, Západ slunce, Úsvit/soumrak, Portrét zvířat, Světlo svíčky, Květy, Podzimní barvy, Jídlo, Silueta, High-key a Low-key), Programová automatika s flexibilním pro
Datové razítko: Ano
 
Vyvážení bílé
Vyvážení bílé barvy: Automatické / přednastavené hodnoty / ruční kalibrace
 
Hledáček
Typ hledáčku: Optický
Pokrytí hledáčku: 95 %
Dioptrická korekce: -1,7 až +0,5
Zvětšení hledáčku: 0,8 x
 
LCD
Velikost displeje: 3 "
Rozlišení displeje: 230000
Živý náhled (Live View): Ano
 
Blesk
Vestavěný blesk: Ano
Synchronizační čas blesku (X-sync): 1/200
Korekce zábleskové expozice: - 3 EV až + 1 EV po 1/3 EV
Možnost připojení externího blesku: Ano, hot-shoe
 
Záznam
Typ paměťového media: SD / SDHC / SDXC
Formáty souborů: JPEG, MPEG-4, RAW
Rozlišení videa: Full HD (1920×1080)
Audiozáznam: Ano
Počet audio kanálů: 1.0
Integrovaný GPS: Ne
Video formát: MPEG-4, AVC/H.264
 
Obecné
České menu: Ano
 
Rozhraní a napájení
Dálková spoušť: Kabelová
Výdrž baterie: 550 snímků
Nabíječka a akumulátor v ceně: Ano
Rozhraní: AV, HDMI, USB
Typ akumulátoru: EN-EL14
Způsoby napájení: Akumulátor
 
Fyzikální specifikace
Materiál těla: Plast
Rozměry v mm: 124 x 96 x 75
Hmotnost: 455 g
Barva: černá, červená
 
Ostatní
Základní příslušenství: Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL14 (s krytkou kontaktů), nabíječka baterií MH-24, popruh AN-DC3, A/V kabel EG-CP14, krytka okuláru hledáčku DK-5, krytka sáněk pro upevnění příslušenství BS-1, gumová očnice DK-20, krytka těla BF-1B, disk CD-ROM se so
 
Externí blesk
Směrné číslo: 13

Kompletní parametry Sbalit parametry

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Všechno vybrané příslušenství
pro Nikon D3100 + 18-55 mm VR + 8GB karta + brašna + filtr UV 52mm + poutko na ruku!

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 10 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Souhlasím