Recenze Nikon D7000 + 18-105 mm VR + 16GB Ultra + brašna Nikon + B+W UV filtr + poutko na ruku!

Zpět na detail

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Nikon D7000 + 18-105 mm VR + 16GB Ultra + brašna Nikon + B+W UV filtr + poutko na ruku!

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Ověřený zákazník
    Adam Keppert, 07.04.2015
    5 z 5

  • Pro mě zrcadlovky, kterou jsem si vyhlédl za Nikon D3100. Po měsíci užívání jsem opravdu nadšen z tohoto fotoaparátu, i když jsem si vědom, že jsem z něj ještě nedostal vše, co nabízí - pořád se spolu sžíváme :-) Je to NIKON, takže i proto tento fotoaparát hodnotím velice kladně, jedná se o fotoaparát, který i bez manuálu jsem byl schopen zapnout a hnedka začít fotit, jelikož ovládání u Nikonu je přátelské pro uživatele. Super je pro mne display na horní straně, je na něm přehledně vidět vše, překvapil mne mile zvuk závěrky, i když není v "tichém" režimu, zvuk je příjemný, ne tak ostrý, jako například v Nikonu D3100 (nelze tyto fotoaparáty srovnat, Nikon D3100 beru jako začátečníka, D7000 beru jako poloprofi až profi fotoaparát). Když bych se měl zaměřit na plusy, vypsal bych je asi takto: + Kvalita / cena - pokud chcete hodně muziky za slušný peníz, výborná volba + Display na horní straně + Intuitivní ovládání + 100% pokrytí hledáčku + dva sloty pro SD karty, při použití 2x 64 GB SDXC mohu fotit do aleluja i na RAW + Velikost fotografií (čekal jsem větší, ale byl jsem velmi mile překvapen) + Výdrž baterie + k tomuto setu, co vše jsem nalezl v základní krabici + FULL HD video + Velmi rychlý náběh fotoaparátu + zpracování těla + odolné tělo + možnost dálkové spouště + možnost nastavení "tichého" režimu Mínusy: - Ony u tohoto fotoaparátu nějaké jsou ??? :-) Hodnotím fotoaparát za sebe, a musím říci, rozhodně nelituji :-)

    Ověřený zákazník
    Vojtěch Koudelka, 27.11.2014
    5 z 5

  • Teprve s focením začínáme, takže nemáme moc srovnání, ale zdá se nám že foťák fotí krásně a to i horších světelných podmínkách. Děkujeme moc týmu Megapixel za ochotu a pomoc při nákupu.

    Ověřený zákazník
    Věra Papírníková, 19.09.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Filip Velecký, 17.09.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Lucie Potočková, 14.06.2014
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Václav Stejskal, 13.06.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    František Stupal, 23.05.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jaroslav Obršlík, 16.05.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Petr Kádě, 16.05.2014
    5 z 5

  • Perfektní volba i pro úplného začátečníka, jako jsem já. Dobrá obrazová kvalita, robustní tělo a špičkové ovládání (dva otočné voliče, tlačítka na nastavení úplně všeho, 2 displeje ...). Po dokoupení 2. objektivu (Nikon 35mm f/1.8G AF-S DX) naprostá spokojenost!

    Ověřený zákazník
    Štěpán Vraný, 16.05.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Roman Jedlička, 16.05.2014
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Petra Kordulová, 12.05.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Aleš Bartoš, 06.05.2014
    5 z 5

  • Dobrý den, zboží jsem zakoupil v akci na splátky. Prozatím jsem ve fázi studia manuálu. Doposud jsem fotil s Canonem 1000 D, toto je jiná kategorie. Jsem nadšen. S pozdravem Jaroslav

    Ověřený zákazník
    Jaroslav Forejtník, 12.10.2012
    5 z 5

  • Líbí se mně web stránky obchodu s odbornými názory na výrobky a doporučení obchodu k nákupu. Prodej proběhl perfektně, fotoaparát jsem měl za 2 dny od objednání.

    Ověřený zákazník
    Josef Jandík, 23.07.2012
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Typ fotoaparátu
Typ fotoaparátu: Digitální zrcadlovka (DSLR)
Podle použití: Pokročilý
 
Obrazový snímač
Formát snímače: APS-C
Rozlišení: 16,2 Mpx
Typ snímače: CMOS
Rozlišení fotografií: 2464x1632, 3696x2448, 4928x3264
Poměr stran snímku: 3:2
Automatické čištění snímače: Ano
Poměr stran snímače: 3:2
Stabilizátor snímače: Ne
Velikost snímače (mm): 23,6 x 15,7
 
Obrazový procesor
Typ obrazového procesoru: EXPEED 2
 
Objektiv
Crop faktor: 1,5 x
Typ bajonetu: Nikon F
 
Zaostřování
Pomocné světlo AF: Ano
 
Nastavení expozice
Způsob měření expozice: Bodové, Středové, Zónové
Korekce expozice: ± 5 EV po 1/3 EV
Blokování AE: Ano
ISO - minimální citlivost: 100
ISO - maximální citlivost: 25600
 
Závěrka
Typ závěrky: Mechanická závěrka
Minimální životnost závěrky: 150000 cyklů
Nejdelší expoziční čas: 30
Nejkratší expoziční čas: 1/8000
Bulb: Ano
 
Fotografování
Expoziční režimy: A (Av), Auto, M, P, S (Tv)
Histogram: Ano
Rychlost sériového snímání: 6 sn./s
Prodleva samospouště: 2, 20
Scénické režimy: Portrét, Krajina, Děti, Sporty, Makro, Noční portrét, Noční krajina, Párty/interiér, Pláž/sníh, Západ slunce, Úsvit/soumrak, Portrét zvířat, Světlo svíčky, Květy, Podzimní barvy, Jídlo, Silueta, High-key a Low-key), Programová automatika s flexibilním pro
3D režim: Ne
 
Vyvážení bílé
Vyvážení bílé barvy: Automatické / přednastavené hodnoty / ruční kalibrace / v Kelvinech
 
Hledáček
Typ hledáčku: Optický
Pokrytí hledáčku: 100 %
Dioptrická korekce: -3 až +1
Zvětšení hledáčku: 0,94 x
 
LCD
Velikost displeje: 3 "
Rozlišení displeje: 921000
Živý náhled (Live View): Ano
Stavový displej: Ano
 
Blesk
Vestavěný blesk: Ano
Synchronizační čas blesku (X-sync): 1/250
Korekce zábleskové expozice: - 3 EV až + 1 EV po 1/2 EV, - 3 EV až + 1 EV po 1/3 EV
Možnost připojení externího blesku: Ano, hot-shoe
Dálkové řízení extreního blesku: Ano
Vysokorychlostní synchronizace blesku: Ano
 
Záznam
Typ paměťového media: SD / SDHC / SDXC
Formáty souborů: JPEG, MOV, MPEG-4, RAW
Rozlišení videa: Full HD (1920×1080)
Audiozáznam: Ano
Bracketing: Ano
Časosběrné snímání: Ano
Počet audio kanálů: 2.0
Integrovaný GPS: Ne
Video formát: H.264, MPEG-4
Stereo zvuk: Ano
 
Obecné
České menu: Ano
 
Rozhraní a napájení
Dálková spoušť: Bezdrátová, Kabelová
Výdrž baterie: 1050 snímků
Nabíječka a akumulátor v ceně: Ano
Rozhraní: AV, HDMI, USB, výstup na mikrofon
Typ akumulátoru: EN-EL15
Způsoby napájení: Akumulátor
 
Fyzikální specifikace
Materiál těla: Hořčík
Rozměry v mm: 132 x 105 x 77
Hmotnost: 690 g
Barva: černá
Utěsnění (prach/vlhkost): Ano
 
Ostatní
Základní příslušenství: Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL15 (s krytkou kontaktů), nabíječka baterií MH-25, popruh AN-DC3, A/V kabel EG-D2, kabel USB UC-E4, krytka okuláru hledáčku DK-5, krytka sáněk pro upevnění příslušenství BS-1, gumová očnice DK-21, krytka těla BF-1B, Kr
 
Externí blesk
Směrné číslo: 12

Kompletní parametry Sbalit parametry

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Všechno vybrané příslušenství
pro Nikon D7000 + 18-105 mm VR + 16GB Ultra + brašna Nikon + B+W UV filtr + poutko na ruku!

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 10 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Dozvědět se víc.
Souhlasím