Recenze Nikon D7000 + 18-105 mm VR

Zpět na detail

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Nikon D7000 + 18-105 mm VR

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • S fotoaparátem jsem velice spokojená, zatím přišlo jen zklamání z mé vlastní nezkušenosti, ale s přístrojem to nemá nic společného. Určitě budu doporučovat dále!

    Ověřený zákazník
    Michaela Adamcová, 10.12.2014
    5 z 5

  • Přehledné menu a ovládání, příjemně padne do ruky. Setový objektiv má sice průměrnější světelnost, ale jako začátečník jsem naprosto spokojená. Dodaná publikace jako dárek je také skvělá jako průvodce pro začínající.

    Ověřený zákazník
    Lucie Bubnová, 09.12.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Tomas Kolomaznik, 23.10.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Marek Hort, 15.08.2014
    5 z 5

  • Opravdu kvalitní zrcadlovka, z mého pohledu má vše, co je třeba a naprosto mi vyhovuje.

    Ověřený zákazník
    Andrea Jamborová, 17.05.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Petr Šedivý, 16.05.2014
    4 z 5

  • velká spokojenost,jediné co v tuto chvíli musím vytknout ,je zkušenost a umění fotografa. Ale věřím,že ještě 10tisíc pokusů fotek a bude vše ok. Nikon D7000 splňil všechny předpoklady.

    Ověřený zákazník
    Jiří Kulka, 16.05.2014
    5 z 5

  • Jsem laik, měl jsem možnost vyzkoušet od známých pár zrcadlovek. Něco mně, ale táhlo k 7000, kterou jsem ale nevyzkoušel. Toto je má první zrcadlovka a musím říci za sebe, že jsem velmi spokojený. Překvapivě se mně daří pořizovat nádherné fotky a už jsme si na sebe zvykli. Někdy, tá touha podvědomí, první dojem se vyplácí i když to člověk nevyzkouší. Samozřejmě jsou na trhu lepší a dražší fotoaparáty, ale pro to naše amatérské focení, super kvalita fotek a celková cena přístroje je pro nás adekvátní. Takže celková spokojenost a radost.

    Ověřený zákazník
    Milan Pavlíček, 11.05.2014
    5 z 5

  • Tento foťák, mimochodem moje první zrcadlovka, skutečně několikanásobně převýšil má očekávání. Krásně sedne do ruky, skvěle se ovládá, fotí ještě lépe. Tu a tam se vyskytl nějaký neduh, ale zatím jsem je sám dokázal nějak vyřešit (např. nefunkční přiložený kabel pro propojení s PC, musím používat ten od staršího foťáku). Nyní zbývá jen zdokonalit moje fotografické schopnosti a celkově se stímto foťákem sžít, později dokupit nějaké to potřebné příslušenství a hurá někam do terénu :-) Jinak k objektivu, podle mě by tomuto foťáku vyhovoval trochu lepší, tento docela trpí na optické vady a rychlost ostření pro mě není dostačující, ale jako takový základní univerzál vystačí.

    Ověřený zákazník
    Jiří Ptáček, 10.05.2014
    5 z 5

  • Pěkný den do prodejny "BRNO", jak ohodnotit zakoupený fotoaparát a příslušenství (video mikrofon PRO značky RODE, blesk SB 700)??? nemohu si vynachválit. jednoduše skvělé. Ovšem co bych chtěl zkritizovat je, přímý adaptér náhradní zdroj ze sítě pro fotoaparát. je velmi drahý!!! za tu cenu jsem si zakoupil dvě náhradní baterie. Jinak celkové hodnocení jak říkám skvělé!!! Je moc fajn, že k novému fotoaparátu pořádáte základní informační kurz. I zde bych měl malinkou výhradu a sice, že se nás na kurzu sešlo více značek a pro mne jako začínajícího to hodně mátlo. Prezentace je rovněž pro CANON a byli jsme tam s různými značkami, a převažoval NIKON. Mám za to, že NIKON si zaslouží rovnocennou prezentaci. :) Přes moje připomínky jsem velmi spokojen s výběrem, radami vašim personálem prodejců - odborníků poradců: co, jaký přístroj, jaké nejvhodnější příslušenství a pod. Děkuji, děkuji, děkuji. S úsměvem Josef Náhlík

    Ověřený zákazník
    Josef NÁHLÍK, 10.05.2014
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Michal Růžička, 26.04.2014
    5 z 5

  • Zdravím Megapisel. S Nikonem D 7000 jsem moc spokojený,i když zatím ještě nedostal pořádnou zátěž. Výborně sedí v ruce,skvěle se ovládá a kovová konstrukce je prostě báseň. Je rychlý,dělá skvělé fotky a některé funkce jsou lahůdkou.Jen ten výklopný displey občas opravdu chybí.Osobně tento přístroj vřele doporučuji. Jenom připojím ještě jedno mínus,obecné.To je trochu drahé příslušenství Nikonu. A ještě bych chtěl poděkovat panu Jílkovi který se mi při koupi skvěle věnoval.

    Ověřený zákazník
    Tomáš Jílek, 31.01.2013
    5 z 5

  • Přešel jsem na D7000 z Canon 7D+60D a profi skel a musím říct, že to co mi dává D7000 se setovým sklem je naprosto neuvěřitelné. Výbavu za XXX tisíc jsem nahradil výbavou za XX tisíc a naprostá spokojenost. Kvalita fotek i se setovým sklem je diametrálně odlišná než u CA skel z 60tisíc. Jsem rád, že se ta životní chyba (koupě canonu) dala napravit. Děkuji

    Ověřený zákazník
    Filip Majerík, 17.12.2012
    5 z 5

  • Naprostá spokojenost. Po přechodu z D60 úžasný skok a to ještě neovládám všechny jeho funkce.

    Ověřený zákazník
    Jaroslav Laštovka, 08.08.2012
    5 z 5

  • Mám tento set + Tamron SP 70-300mm a jsem max.spokojený.Obrazová kvalita+rychlost no prostě NIKON D 7000.

    Ověřený zákazník
    katerina quadratova, 05.06.2012
    5 z 5

  • Perfektní fotoaparát, slušný objektiv. Fotky z D7000 jsou velmi dobré , dá se fotit na vyšší ISO já běžně používám i 1600 bez známek šumu, obstojná fotka se dá udělat až na ISO 4000. D7000 má velmi kvalitní LCD které je slušně vidět i na slunci, je trošku težší ale to je daň za robustnost, Velmi kvalitní foťák za rozumnou cenu, konkurence je o 10-15k výše.

    Ověřený zákazník
    Václav Dvorský, 04.05.2012
    5 z 5

  • Kvalita provedení, obrazová kvalita i nabídka funkcí a příslušenství jsou opravdu na špičkové úrovni. Nemám jedinou výhradu a můžu jen doporučit! Někde jsem četl, že má špatně aretována dvířka pro karty a moc "jemný" chod voliče režimů. Nic takového ale nepozoruji. Takže jedinou slabinou tohoto modelu byla jeho dostupnost. Což v této době je snad již minulostí.

    Ověřený zákazník
    Ondřej Machálek, 16.04.2012
    5 z 5

  • O tomto fotoaparátu se nedá říci nic jiného, než je je skvělý....docela dlouho jsem přemýšlela, zda ti pořídit digitální zrcadlovku a jaký typ. Již nevím, kde jsem tento typ objevila, ale zaujmul mě na první pohled a bylo rozhodnuto. V ten moment ale nastal další problém, po katastrofě na Taivanu zmizel tento typ z trhu. Přesto jsem vydržela, "rozhodila sítě" a podařilo se, objevila jsem ho přes Vaše stránky a pak již bylo otázkou několika hodin, dojet na prodejnu a vysněný fotoaparát koupit. Takže upřímně děkuji!

    Ověřený zákazník
    Ludmila Nováková, 09.03.2012
    5 z 5

  • Naprostá spokojenost...neměnil bych

    Ověřený zákazník
    Stanislav Hedl, 10.09.2011
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Typ fotoaparátu
Typ fotoaparátu: Digitální zrcadlovka (DSLR)
Podle použití: Pokročilý
 
Obrazový snímač
Formát snímače: APS-C
Rozlišení: 16,2 Mpx
Typ snímače: CMOS
Rozlišení fotografií: 2464x1632, 3696x2448, 4928x3264
Poměr stran snímku: 3:2
Automatické čištění snímače: Ano
Poměr stran snímače: 3:2
Stabilizátor snímače: Ne
Velikost snímače (mm): 23,6 x 15,7
 
Obrazový procesor
Typ obrazového procesoru: EXPEED 2
 
Objektiv
Crop faktor: 1,5 x
Typ bajonetu: Nikon F
 
Zaostřování
Pomocné světlo AF: Ano
 
Nastavení expozice
Způsob měření expozice: Bodové, Středové, Zónové
Korekce expozice: ± 5 EV po 1/3 EV
Blokování AE: Ano
ISO - minimální citlivost: 100
ISO - maximální citlivost: 25600
 
Závěrka
Typ závěrky: Mechanická závěrka
Minimální životnost závěrky: 150000 cyklů
Nejdelší expoziční čas: 30
Nejkratší expoziční čas: 1/8000
Bulb: Ano
 
Fotografování
Expoziční režimy: A (Av), Auto, M, P, S (Tv)
Histogram: Ano
Rychlost sériového snímání: 6 sn./s
Prodleva samospouště: 2, 20
Scénické režimy: Portrét, Krajina, Děti, Sporty, Makro, Noční portrét, Noční krajina, Párty/interiér, Pláž/sníh, Západ slunce, Úsvit/soumrak, Portrét zvířat, Světlo svíčky, Květy, Podzimní barvy, Jídlo, Silueta, High-key a Low-key), Programová automatika s flexibilním pro
3D režim: Ne
 
Vyvážení bílé
Vyvážení bílé barvy: Automatické / přednastavené hodnoty / ruční kalibrace / v Kelvinech
 
Hledáček
Typ hledáčku: Optický
Pokrytí hledáčku: 100 %
Dioptrická korekce: -3 až +1
Zvětšení hledáčku: 0,94 x
 
LCD
Velikost displeje: 3 "
Rozlišení displeje: 921000
Živý náhled (Live View): Ano
Stavový displej: Ano
 
Blesk
Vestavěný blesk: Ano
Synchronizační čas blesku (X-sync): 1/250
Korekce zábleskové expozice: - 3 EV až + 1 EV po 1/2 EV, - 3 EV až + 1 EV po 1/3 EV
Možnost připojení externího blesku: Ano, hot-shoe
Dálkové řízení extreního blesku: Ano
Vysokorychlostní synchronizace blesku: Ano
 
Záznam
Typ paměťového media: SD / SDHC / SDXC
Formáty souborů: JPEG, MOV, MPEG-4, RAW
Rozlišení videa: Full HD (1920×1080)
Audiozáznam: Ano
Bracketing: Ano
Časosběrné snímání: Ano
Počet audio kanálů: 2.0
Integrovaný GPS: Ne
Video formát: H.264, MPEG-4
Stereo zvuk: Ano
 
Obecné
České menu: Ano
 
Rozhraní a napájení
Dálková spoušť: Bezdrátová, Kabelová
Výdrž baterie: 1050 snímků
Nabíječka a akumulátor v ceně: Ano
Rozhraní: AV, HDMI, USB, výstup na mikrofon
Typ akumulátoru: EN-EL15
Způsoby napájení: Akumulátor
 
Fyzikální specifikace
Materiál těla: Hořčík
Rozměry v mm: 132 x 105 x 77
Hmotnost: 690 g
Barva: černá
Utěsnění (prach/vlhkost): Ano
 
Ostatní
Základní příslušenství: Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL15 (s krytkou kontaktů), nabíječka baterií MH-25, popruh AN-DC3, A/V kabel EG-D2, kabel USB UC-E4, krytka okuláru hledáčku DK-5, krytka sáněk pro upevnění příslušenství BS-1, gumová očnice DK-21, krytka těla BF-1B, Kr
 
Externí blesk
Směrné číslo: 12

Kompletní parametry Sbalit parametry

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Všechno vybrané příslušenství
pro Nikon D7000 + 18-105 mm VR

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 10 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Souhlasím