Stěhujeme prodejnu v Ostravě. Od 21. 9. nás najdete na nové adrese 28. října 960/178, Ostrava - Mariánské Hory a Hulváky, 709 00.

Recenze Nikon D750 - Video kit

Zpět na detail

Nikon D750 - Video kit máme Skladem >3 ks za 46 790 Kč
Koupit

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Nikon D750 - Video kit

  • Nikon D750 - Video kit 001.jpg
    Exp. čas:1/30 sClona:f/7,1ISO:100Ohnisko:70 mmKorekce Exp.:-1.33 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 002.jpg
    Exp. čas:1/60 sClona:f/8ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:-1.33 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 003.jpg
    Exp. čas:1/30 sClona:f/11ISO:100Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:-1 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 004.jpg
    Exp. čas:1/100 sClona:f/11ISO:100Ohnisko:34 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 005.jpg
    Exp. čas:1/200 sClona:f/8ISO:100Ohnisko:55 mmKorekce Exp.:-0.67 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 006.jpg
    Exp. čas:1/500 sClona:f/5,6ISO:400Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:-1.33 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 007.jpg
    Exp. čas:1/40 sClona:f/5,6ISO:400Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 008.jpg
    Exp. čas:1/200 sClona:f/8ISO:400Ohnisko:52 mmKorekce Exp.:-1.33 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 009.jpg
    Exp. čas:1/250 sClona:f/4ISO:800Ohnisko:56 mmKorekce Exp.:-0.67 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 010.jpg
    Exp. čas:1/500 sClona:f/4ISO:800Ohnisko:65 mmKorekce Exp.:-0.67 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 011.jpg
    Exp. čas:1/40 sClona:f/11ISO:1600Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:-0.67 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 012.jpg
    Exp. čas:1/60 sClona:f/8ISO:1600Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:-0.67 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 013.jpg
    Exp. čas:1/160 sClona:f/8ISO:1600Ohnisko:58 mmKorekce Exp.:-0.67 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 014.jpg
    Exp. čas:1/50 sClona:f/4ISO:3200Ohnisko:70 mmKorekce Exp.:-1.67 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 015.jpg
    Exp. čas:1/60 sClona:f/4ISO:3200Ohnisko:70 mmKorekce Exp.:-1 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 016.jpg
    Exp. čas:1/30 sClona:f/5,6ISO:3200Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:-0.33 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 017.jpg
    Exp. čas:1/30 sClona:f/3,5ISO:6400Ohnisko:70 mmKorekce Exp.:-0.67 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 018.jpg
    Exp. čas:1/10 sClona:f/4ISO:6400Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 019.jpg
    Exp. čas:1/40 sClona:f/5,6ISO:6400Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 020.jpg
    Exp. čas:1/30 sClona:f/4ISO:6400Ohnisko:62 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 021.jpg
    Exp. čas:1/40 sClona:f/4ISO:12800Ohnisko:56 mmKorekce Exp.:-1 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 022.jpg
    Exp. čas:1/100 sClona:f/5ISO:12800Ohnisko:42 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 023.jpg
    Exp. čas:1/15 sClona:f/5,6ISO:-Ohnisko:70 mmKorekce Exp.:0.33 EV Objektiv:
    -
  • Nikon D750 - Video kit 024.jpg
    Exp. čas:1/100 sClona:f/4ISO:-Ohnisko:38 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Ověřený zákazník
    Marcel Kokeš, 03.07.2020
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Sára Rathová, 05.06.2020
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Silvie Šťovíčková, 03.03.2020
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Tereza Pernia, 12.02.2020
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Zbyněk Sikora, 12.01.2020
    5 z 5

  • Fotograf Nikon používán již 28 let. První jsem koupil Nikon 50 ještě na kinofil. V roce 2005 jsem koupil Nikon D70, pak 80, 7100, 7200 a tento rok jsem si pořídil Nikon D750. Nafotil jsem s ním jen pár snímků, ale hned jsem si ho oblíbil. Fotky jsou brilantní, dobře a rychle ostří a hlavně není problém při vyšším isu se zrnem.Také cena je konečně přijatelná 25990Kč a proto bych ho vřele doporučoval ke koupi všem nadšencům Nikonů.

    Ověřený zákazník
    Josef Petrica, 12.01.2020
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Aleš Šmatelka, 29.12.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Daniel Zemánek, 25.12.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Tomáš Konečný, 14.12.2019
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Tomáš Zapletal, 06.12.2019
    5 z 5

  • ...fotič fotí...tak jak od něj čekám...ano, dalo by se mu pár věcí vytknout, ale za to nemůže vlastní foťák, ale parta inženýrů z Nikonu :-) je to moje 2. D750 a už jsme si na sebe zvykli...a za tu cenu, co se pohybuje teď...no neberte to! :-)

    Ověřený zákazník
    Vladislav Tvarůžek, 26.11.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Werner Ullmann, 12.11.2019
    5 z 5

  • je to můj třetí nikon : D60-D7100-D750, takže spokojenost a doufám, že se dále projeví na výsledcích.zatím vzhledem k počasí nemám moc pokusů k hodnocení, je to ještě brzo.

    Ověřený zákazník
    Zdeněk Rybka, 09.11.2019
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Marta Pantůčková, 01.11.2019
    5 z 5

  • Fotoaparát je na trhu sice již delší dobu, ale myslím, že v daní ceně lze těžko hledat vyšší kvalitu. Zejména oceňuji kvalitní výkon při vyšších hodnotách ISO. Hodně to rozvazuje ruce

    Ověřený zákazník
    Hubert Muller, 18.10.2019
    4 z 5

  • zátím vše super pořádná zátěž sice teprve přijde ale jsem spokojená

    Ověřený zákazník
    Petra Hlavicová, 04.10.2019
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Vladimír Hrbek, 13.09.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    David Tenkrát, 28.08.2019
    3 z 5

  • Ověřený zákazník
    Renata Černá, 21.08.2019
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Aleš Kouřil, 30.07.2019
    5 z 5

  • Spokojenost

    Ověřený zákazník
    Karin Rohanová, 24.07.2019
    5 z 5

  • Maximální spokojenost. Byla to cílená koupě, věděl jsem do čeho jdu.

    Ověřený zákazník
    Radoslav Bednář, 21.06.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    jiří Malík, 04.06.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Petr Grimm, 29.05.2019
    5 z 5

  • Je lehký, dobře se drží, člověk si musí zvyknout na barvy a na nejkratší čas 1/4000, což je někdy dost nevýhoda. Mám ho už dlouho, kupovala jsem druhé tělo. Je potřeba si na něj zvyknout, hlavně po D700.

    Ověřený zákazník
    Žaneta Malá, 21.03.2019
    4 z 5

  • Jedine co mi chybi je kupodivu dotykova obrazovka na zoom/nahled/posouvani fotek :) jinak super :)

    Ověřený zákazník
    Lubomír Hurtečák, 07.02.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Ivo Dlouhý, 22.01.2019
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Tomáš Hlavňovský, 07.01.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    libor Maláč, 04.01.2019
    5 z 5

  • Jako dlouholetý uživatel předchozího modelu D600 musím říct, že autofokus udělal velký krok vpřed a byl hlavním důvodem k upgradu těla. Taky jsem strašně rád za funkci 100% zoomu na tlačítku OK, protože tato funkce mi po přechodu z D7100 na D600 hodně chyběla. Ostatní jsou drobnosti, které využiji párkrát do roka, vestavěná wifi, výklopný displej atd. Za mě určitě doporučuji.

    Ověřený zákazník
    Jan Vintr, 29.12.2018
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Ivan Vrátný, 08.12.2018
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Petra Mašková, 02.12.2018
    5 z 5

  • Perfektní ergonomie gripu, pro chlapskou ruku jako dělaný. Měl jsem D7000 a něco mi chybělo, tady to splňuje přesně ty požadavky pro moje uchycení. Skvělý vyklápěcí displej, wifi funguje bez problému a obrazová kvalita fotek je úžasná. V poměru cena výkon asi nemá moc konkurence, Špičkové profesionální tělo. Snad jedno mi vadí, ale to předpokládám půjde někde vypnout. Když měním ISO, WB či jiné, vždy se mi rozsvítí displej, to je pěkně otravné a nežádoucí, zbytečně vybíjí baterie.

    Ověřený zákazník
    Vojtěch Pospíšil, 22.11.2018
    5 z 5

  • Nakoľko vlastním D610, tak som dlho pokukával po upgrade. Aby som to zhrnul, tak tu sú plusy oproti D610: - omnoho lepšie ostrenie - D610 mala často pri horšom svetle problémy zaostriť, zároveň funguje výborne aj AF-C ostrenie. Samozrejme zas iba stredné tri stlpce sú cross-type, vonkajšie majú problém ostriť na horizontálne línie pri štandardnej orientácii. D750 ostrí aj v hodne zlých podmienkach, kde aj ISO12800 je dosť slabé :) - rozloženie ostriacich bodov - i keď by som privítal aj viac rozprestrené body do priestoru, obrovské plus je aj ukladanie vybraného bodu pri rôznej orientácii tela - snímač - D610 je luxus, toto je ešte málinko lepšie. Pri vysokom ISO sa farby v tieňoch nemenia do fialova, ale ostávajú čisté, zároveň je i menej viditeľný šum. - grip - je hlbší a teda sa telo lepšie drží v ruke - tilt screen - pri fotení skupiniek zvrchu nemusím skúšať cvakať, ale používam displej - viac užívateľsky nastaviteľných tlačitiek - napr. aj funkcia 100% zoom alebo zmena ISO na record button Nevýhody oproti D610: - menší vrchný displej - nezobrazuje napr WB a je nutné ju meniť na displeji - pre zmenu ISO a WB sa rozsvieti aj hlavný displej a nie je to možné nikde vypnúť Celkovo bolo telo za luxusnú cenu a zakiaľ sa utrepú najnovšie Z6/Z7 a ustália ceny na rozumnej hranici, tak to boli najlepšie investované peniaze pre fotografa.

    Ověřený zákazník
    Milan Pohancenik, 21.11.2018
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jan Malhocký, 15.11.2018
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Radek Vlach, 22.09.2018
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Stefan Paralic, 11.09.2018
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jakub Souček, 07.08.2018
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jakub Čapek, 27.07.2018
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Karel Frydrych, 08.06.2018
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Aleš Bílý, 25.05.2018
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Lenka Hlavatá, 17.11.2016
    5 z 5

  • To nelepši co jsem zatím měl. Mám ho sice chvíli, ale překvapuje mně každým okamžikem.

    Ověřený zákazník
    Elvyn-George Badelita, 28.06.2016
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jiří Janoška, 28.04.2016
    5 z 5

  • Tady asi není co dodat *****

    Ověřený zákazník
    Petr Biedermann, 26.04.2016
    5 z 5

  • Skvely stroj!

    Ověřený zákazník
    Emil Vareka, 04.02.2016
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Petr Jungvirt, 25.10.2015
    5 z 5

  • Recenzí a hodnocení na D750 bylo napsáno více než dost. Z pohledu fotografa, který se sedmsetpadesátkou vyfotil jen pár set fotek, mohu říct, že fotoaparátu nic nechybí a může směle zastoupit (a v některých případech i nahradit) profesionální modely. Osobně bych uvítal kratší čas (1/8000), ale zatím vždy pomohlo nastavení nižší citlivosti. Také bych uvítal možnost nastavení ISO pouze na kontrolním panelu: při manuálním režimu se totiž nesmyslně rozsvítí i LCD displej. Ale možná je to jen hnidopišství.

    Ověřený zákazník
    Jindřich Liprt, 20.07.2015
    5 z 5

  • Zatím jsem spokojen.

    Ověřený zákazník
    Václav Bartoška, 26.10.2014
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Typ fotoaparátu
Typ fotoaparátu: Digitální zrcadlovka (DSLR)
Podle použití: Poloprofesionální
 
Obrazový snímač
Formát snímače: Full Frame / FX
Rozlišení: 24,3 Mpx
Obrazový snímač: CMOS
Rozlišení fotografií: 6016x4016, 4512x3008, 3008x2008
Poměr stran snímku: 16:9, 1:1, 3:2
Automatické čištění snímače: Ano
Poměr stran snímače: 3:2
Stabilizátor snímače: Ne
Velikost snímače (mm): 35,9 x 24
 
Obrazový procesor
Typ obrazového procesoru: EXPEED 4
 
Objektiv
Typ bajonetu: Nikon F
Crop faktor: 1 x
 
Zaostřování
Počet AF bodů: 51
Pomocné světlo AF: Ano
 
Nastavení expozice
Způsob měření expozice: Zónové, Středové, Bodové
Korekce expozice: ± 5 EV po 1/3 EV
ISO - minimální citlivost: 100
ISO - maximální citlivost: 51200
 
Závěrka
Typ závěrky: Mechanická závěrka
Nejdelší expoziční čas: 30
Nejkratší expoziční čas: 1/4000
Bulb: Ano
 
Fotografování
Expoziční režimy: Auto, P, A (Av), M, S (Tv)
Histogram: Ano
Rychlost sériového snímání: 6,5 sn./s
Prodleva samospouště: 10, 20, 2, 5
Scénické režimy: portrét; krajina; děti; sporty; makro; noční portrét; noční krajina; párty/interiér; pláž/sníh; západ slunce; úsvit/soumrak; portrét zvířat; světlo svíčky; kvetoucí příroda; podzimní barvy; jídlo
HDR: Ano
 
Vyvážení bílé
Vyvážení bílé barvy: Automatické / přednastavené hodnoty / ruční kalibrace / v Kelvinech
 
Hledáček
Typ hledáčku: Optický
Pokrytí hledáčku: 100 %
Dioptrická korekce: -3 až +1
Zvětšení hledáčku: 0,7 x
 
LCD
Velikost displeje: 3,2 "
Rozlišení displeje: 1228800
Živý náhled (Live View): Ano
Dotykový displej: Ne
Výklopný displej: Ano
Stavový displej: Ano
 
Blesk
Vestavěný blesk: Ano
Synchronizační čas blesku (X-sync): 1/200
Korekce zábleskové expozice: ± 3 EV po 1/3 EV
Možnost připojení externího blesku: Ano, hot-shoe
Dálkové řízení extreního blesku: Ano
Vysokorychlostní synchronizace blesku: Ano
 
Záznam
Typ paměťového media: SD / SDHC / SDXC
Formáty souborů: JPEG, MPEG-4, RAW
Rozlišení videa: Full HD (1920×1080)
Audiozáznam: Ano
Bracketing: Ano
Časosběrné snímání: Ano
Počet audio kanálů: 2.0
Integrovaný GPS: Ne
Video formát: MPEG-4, AVC/H.264
Stereo zvuk: Ano
Snímková frekvence u videa: 60 sn./s
 
Obecné
České menu: Ano
 
Rozhraní a napájení
Dálková spoušť: Ne
Wi-Fi: Ano
Výdrž baterie (sn.): 1230 snímků
Nabíječka a akumulátor v ceně: Ano
Rozhraní: USB, HDMI, vstup na mikrofon
Typ akumulátoru: EN-EL15
Způsoby napájení: Akumulátor
 
Fyzikální specifikace
Materiál těla: Hořčík, Plast
Rozměry v mm: 141 x 113 x 78
Hmotnost: 765 g
Barva: černá
Utěsnění (prach/vlhkost): Ano
 
Ostatní
Příslušenství v balení: krytka těla BF-1B, dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL15 s krytkou kontaktů, nabíječka baterií MH-25a (dodává se včetně zásuvkového adaptéru nebo síťového kabelu typu a provedení podle země či regionu prodeje), krytka okuláru hledáčku DK-5, kabel USB U
Značka: Nikon
 
Hodnocení zboží
Celkové hodnocení: 89 %
Obrazová kvalita: 94 %
Konstrukce a zpracování: 87 %
Ovládání: 80 %
Funkční výbava: 94 %
Poměr cena/výkon: 90 %

Kompletní parametry Sbalit parametry

Nahoru

Hodnocení

Jakou používáme metodiku hodnocení?

89 % Celkové hodnocení


Propadák - 0% Super - 100%

  • Obrazová kvalita: 94 z 100
  • Konstrukce a zpracování: 87 z 100
  • Ovládání: 80 z 100
  • Funkční výbava: 94 z 100
  • Poměr cena/výkon: 90 z 100

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Všechno vybrané příslušenství
pro Nikon D750 - Video kit

Nikon D750 - Video kit Nikon D750 - Video kit máme Skladem za 46 790 Kč Koupit

Nahoru

Přihlásit

Košík

Způsoby doručení

  • Denní doručení PPL 129 Kč
  • Kurýr od 249 Kč
  • Osobní odběr v Zásilkovně 99 Kč
  • Osobní odběr (Praha, Brno, Ostrava) Zdarma

Doprava zdarma od 5 000 Kč

Kontakt

Nahrát

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním cookies a využití osobních údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Tyto souhlasy můžete kdykoliv změnit, vypnout nebo upravit v Nastavení soukromí, které otevřete kliknutím na odkaz níže.
Dozvědět se víc | Nastavení soukromí
Rozumím