Ochrana osobních údajů

Společnost MEGAPIXEL s.r.o. si velmi váží vaší důvěry a chrání vaše data před zneužitím.

Veškerá shromažďovaná a zpracovávaná osobní data jsou chráněna v souladu se zákonem č. 101/200 Sb. O ochraně osobních údajů a jsou získávána s vaším souhlasem při registraci v našem obchodě. Tato data jsou nezbytná pro realizaci obchodní transakce.

Společnost MEGAPIXEL s.r.o. je registrovaným správcem osobních údajů u Úřadu na ochranu osobních údajů pod registračním číslem 49613, veškerá data získaná od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám s výjimkou externích dopravců, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží, a smluvního zpracovatele osobních dat firmy Peckadesign s.r.o. Dále jsou pak některá data předávána společnostem Heuréka a Directnes BV, které je používají v rámci výzkumu spokojenosti zákazníků společnosti MEGAPIXEL s.r.o.

Společnost MEGAPIXEL s.r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněna za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.

Ochrana osobních údajů při nákupu na splátky a při sjednání Pojištění fototechniky

Pokud zákazník zvolí úhradu ceny objednaného zboží spotřebitelským úvěrem, souhlasí s tím, že osobní údaje poskytnuté firmě MEGAPIXEL s.r.o. za účelem uzavření kupní smlouvy mohou být předány společnosti Home Credit a.s., Moravské nám. č. 249/8, 602 00 Brno pro účely vyplnění formuláře žádosti o úvěr případně dalších souvisejících dokumentů na www stránkách společnosti Home Credit a.s.

 

V případě sjednání Pojištění fototechniky souhlasí zákazník s předáním jeho osobních údajů pojišťovně ERV a.s., Křižíkova 237/36a, 186  00 Praha 8, tyto údaje jsou nutné pro uzavření pojistné smlouvy

Poskytnutí osobních údajů je v obou případech dobrovolné, máte právo přístupu k osobním údajům, právo na opravu osobních údajů, jakož i další práva stanovená v § 21 zákona 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění.

Společnost Megapixel s.r.o. vystupuje v rámci uzavření úvěrových a pojistných smluv jako zpracovatel osobních údajů pro společnosti Homecredit a.s. a Pojišťovna ERV a.s., které jsou správci těchto osobních ůdajů.

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 10 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Dozvědět se víc.
Souhlasím