Stěhujeme prodejnu v Ostravě. Od 21. 9. nás najdete na nové adrese 28. října 960/178, Ostrava - Mariánské Hory a Hulváky, 709 00.

Recenze Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L

Zpět na detail

Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L máme Skladem >3 ks za 27 190 Kč
Koupit

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Získaná ocenenění Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20LCo to je?

  • TIPA 2019

    TIPA 2019

    Organizace TIPA (Technical Image Press Association) představuje uskupení odborných foto a video časopisů  po celém světě. Skládá se z 28 prestižních foto a video časopisů z 15 zemí na všech 5 kontinentech. Je partnerem organizace CJPC (Camera Journal Press Club), která představuje skupinu 11 nejlepších fotografických časopisů v Japonsku.
    Ocenění TIPA Awards představuje nejprestižní ocenění produktu z oblasti fotografie a videa na tomto trhu. Všechny produkty a všechny reklamy s produkty takto oceněnými nesou logo TIPA Awards, kdy toto logo představuje záruku kvality.

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L

  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04754.JPG
    Exp. čas:1/160 sClona:f/10ISO:100Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04755.JPG
    Exp. čas:1/125 sClona:f/4ISO:100Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04759.JPG
    Exp. čas:1/20 sClona:f/22ISO:100Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04762.JPG
    Exp. čas:1/30 sClona:f/22ISO:1600Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04763.JPG
    Exp. čas:1/30 sClona:f/22ISO:1600Ohnisko:33 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04787.JPG
    Exp. čas:1/320 sClona:f/4,5ISO:160Ohnisko:28 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04794.JPG
    Exp. čas:1/640 sClona:f/4,5ISO:640Ohnisko:28 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04799.JPG
    Exp. čas:1/640 sClona:f/5,6ISO:800Ohnisko:50 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04803.JPG
    Exp. čas:1/400 sClona:f/8ISO:250Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04825.JPG
    Exp. čas:1/320 sClona:f/8ISO:250Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04828.JPG
    Exp. čas:1/320 sClona:f/8ISO:250Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04829.JPG
    Exp. čas:1/200 sClona:f/8ISO:100Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:-0.3 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04831.JPG
    Exp. čas:1/100 sClona:f/14ISO:250Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04832.JPG
    Exp. čas:1/100 sClona:f/14ISO:250Ohnisko:50 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04834.JPG
    Exp. čas:1/1250 sClona:f/4ISO:250Ohnisko:19 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04835.JPG
    Exp. čas:1/160 sClona:f/14ISO:250Ohnisko:50 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04837.JPG
    Exp. čas:1/400 sClona:f/14ISO:250Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04838.JPG
    Exp. čas:1/3200 sClona:f/3,5ISO:250Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04839.JPG
    Exp. čas:1/4000 sClona:f/3,5ISO:250Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04841.JPG
    Exp. čas:1/4000 sClona:f/4ISO:250Ohnisko:23 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04843.JPG
    Exp. čas:1/50 sClona:f/22ISO:200Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04844.JPG
    Exp. čas:1/80 sClona:f/25ISO:200Ohnisko:39 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04846.JPG
    Exp. čas:1/80 sClona:f/25ISO:200Ohnisko:39 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L DSC04849.JPG
    Exp. čas:1/160 sClona:f/4ISO:5000Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Je to mašina

    Ověřený zákazník
    Michal Krupička, 25.03.2020
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jiří Koblasa, 15.03.2020
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Martin Kratochvíl, 12.03.2020
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Alexandra Dragut, 26.09.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    William Purgert, 10.08.2019
    5 z 5

  • Jsem nadšený, přešel jsem z Nikon D300 (hodně starý kousek) a oceňuji kvalitu snímače a celkově provedení, ergonomii ovládání, malé rozměry. Super je nabíjení přes USB. Co se mi nelíbí tak rozsáhlé a nepřehledné menu foťáku, mobilní aplikace pro přenos fotek do mobilu je otřesná, pravé UX peklo. Stejně jako přenášení GPS polohy z mobilu do foťáku je nespolehlivé.

    Ověřený zákazník
    Miroslav Buček, 02.08.2019
    5 z 5

  • Jsem nadšený, přešel jsem z Nikon D300 (hodně starý kousek) a oceňuji kvalitu snímače a celkově provedení, ergonomii ovládání, malé rozměry. Super je nabíjení přes USB. Co se mi nelíbí tak rozsáhlé a nepřehledné menu foťáku, mobilní aplikace pro přenos fotek do mobilu je otřesná, pravé UX peklo. Stejně jako přenášení GPS polohy z mobilu do foťáku je nespolehlivé.

    Ověřený zákazník
    Miroslav Buček, 31.07.2019
    5 z 5

  • Jsem nadšený, přešel jsem z Nikon D300 (hodně starý kousek) a oceňuji kvalitu snímače a celkově provedení, ergonomii ovládání, malé rozměry. Super je nabíjení přes USB. Co se mi nelíbí tak rozsáhlé a nepřehledné menu foťáku, mobilní aplikace pro přenos fotek do mobilu je otřesná, pravé UX peklo. Stejně jako přenášení GPS polohy z mobilu do foťáku je nespolehlivé.

    Ověřený zákazník
    Miroslav Buček, 31.07.2019
    5 z 5

  • Jsem nadšený, přešel jsem z Nikon D300 (hodně starý kousek) a oceňuji kvalitu snímače a celkově provedení, ergonomii ovládání, malé rozměry. Super je nabíjení přes USB. Co se mi nelíbí tak rozsáhlé a nepřehledné menu foťáku, mobilní aplikace pro přenos fotek do mobilu je otřesná, pravé UX peklo. Stejně jako přenášení GPS polohy z mobilu do foťáku je nespolehlivé.

    Ověřený zákazník
    Miroslav Buček, 31.07.2019
    5 z 5

  • Jsem nadšený, přešel jsem z Nikon D300 (hodně starý kousek) a oceňuji kvalitu snímače a celkově provedení, ergonomii ovládání, malé rozměry. Super je nabíjení přes USB. Co se mi nelíbí tak rozsáhlé a nepřehledné menu foťáku, mobilní aplikace pro přenos fotek do mobilu je otřesná, pravé UX peklo. Stejně jako přenášení GPS polohy z mobilu do foťáku je nespolehlivé.

    Ověřený zákazník
    Miroslav Buček, 31.07.2019
    5 z 5

  • Jsem nadšený, přešel jsem z Nikon D300 (hodně starý kousek) a oceňuji kvalitu snímače a celkově provedení, ergonomii ovládání, malé rozměry. Super je nabíjení přes USB. Co se mi nelíbí tak rozsáhlé a nepřehledné menu foťáku, mobilní aplikace pro přenos fotek do mobilu je otřesná, pravé UX peklo. Stejně jako přenášení GPS polohy z mobilu do foťáku je nespolehlivé.

    Ověřený zákazník
    Miroslav Buček, 31.07.2019
    5 z 5

  • Jsem nadšený, přešel jsem z Nikon D300 (hodně starý kousek) a oceňuji kvalitu snímače a celkově provedení, ergonomii ovládání, malé rozměry. Super je nabíjení přes USB. Co se mi nelíbí tak rozsáhlé a nepřehledné menu foťáku, mobilní aplikace pro přenos fotek do mobilu je otřesná, pravé UX peklo. Stejně jako přenášení GPS polohy z mobilu do foťáku je nespolehlivé.

    Ověřený zákazník
    Miroslav Buček, 31.07.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Štěpán Mikuda, 20.06.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Zdeněk Kuba, 05.04.2019
    4 z 5

  • Funkčně výborný. Kvalita fotek, rychlost, vše OK. Jenom to menu, to jim v Sony moc ergonomicky nepovedlo. Některé položky jsou tak nesmyslně zkratkovitě napsané, že vůbec není jasné, co znamenají. Webová příručka také není kdoví co, například příručky Nikonu jsou psané daleko logičtějších způsobem. Takže zapracování se do nového stroje bude daleko delší, než jindy.

    Ověřený zákazník
    Jiří Koudelka, 04.04.2019
    4 z 5

  • Velký pokrok v software ...

    Ověřený zákazník
    Petr Peřina, 07.03.2019
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Typ fotoaparátu
Typ fotoaparátu: Kompakt s výměnným objektivem
Podle použití: Rodinný , Výkonný, Pokročilý, Poloprofesionální
 
Obrazový snímač
Formát snímače: APS-C
Rozlišení: 24,2 Mpx
Obrazový snímač: Exmor CMOS
Rozlišení fotografií: 6000x4000
Poměr stran snímku: 16:9, 3:2
Automatické čištění snímače: Ano
Poměr stran snímače: 3:2
Stabilizátor snímače: Ne
Velikost snímače (mm): 23.5 x 15.6
 
Obrazový procesor
Typ obrazového procesoru: BIONZ X
 
Objektiv
Typ bajonetu: Sony E
Stabilizátor optický: Ne
Crop faktor: 1,5 x
 
Zaostřování
Počet AF bodů: 425
Pomocné světlo AF: Ano
 
Nastavení expozice
Způsob měření expozice: Zónové, Středové, Bodové
Korekce expozice: ± 5 EV po 1/3 EV
Blokování AE: Ano
ISO - minimální citlivost: 100
ISO - maximální citlivost: 32000
 
Závěrka
Typ závěrky: Mechanická závěrka / elektronická závěrka
Nejdelší expoziční čas: 30
Nejkratší expoziční čas: 1/4000
Bulb: Ano
 
Fotografování
Expoziční režimy: Auto, P, A (Av), M, S (Tv)
Histogram: Ano
Rychlost sériového snímání: 11 sn./s
Prodleva samospouště: 10, 2, 5
Panorama: Ne
HDR: Ano
 
Vyvážení bílé
Vyvážení bílé barvy: Automatické / přednastavené hodnoty / ruční kalibrace / v Kelvinech
 
Hledáček
Typ hledáčku: Elektronický
Rozlišení hledáčku: 2359300
Dioptrická korekce: -4 až +3
Velikost hledáčku: 0,39 "
Zvětšení hledáčku: 1,07 x
 
LCD
Velikost displeje: 3 "
Rozlišení displeje: 921600
Živý náhled (Live View): Ano
Dotykový displej: Ano
Výklopný displej: Ano
Stavový displej: Ne
 
Blesk
Vestavěný blesk: Ano
Synchronizační čas blesku (X-sync): 1/160
Korekce zábleskové expozice: ± 3 EV po 1/3 EV
Možnost připojení externího blesku: Ano, hot-shoe
Dálkové řízení extreního blesku: Ano
Externí blesk v balení: Ne
 
Záznam
Typ paměťového media: SD / SDHC / SDXC, MS (Memory Stick)
Formáty souborů: MP4, JPEG, RAW, XAVC S, AVCHD
Rozlišení videa: 4K UHD (3840x2160)
Audiozáznam: Ano
Bracketing: Ano
Časosběrné snímání: Ano
Počet audio kanálů: 2.0
Integrovaný GPS: Ne
Video formát: AVCHD, MP4, XAVC S
Stereo zvuk: Ne
Snímková frekvence u videa: 30 sn./s
 
Obecné
České menu: Ano
 
Rozhraní a napájení
Dálková spoušť: Ano
Wi-Fi: Ano
Výdrž baterie (sn.): 410 snímků
Rozhraní: USB 2.0, micro HDMI, vstup na mikrofon
Typ akumulátoru: Sony NP-FW50
Způsoby napájení: Akumulátor
 
Fyzikální specifikace
Materiál těla: Hliník
Rozměry v mm: 120 x 67 x 60
Hmotnost: 403 g
Barva: černá
 
Ostatní
Ocenění: TIPA 2019
Značka: Sony
 
Hodnocení zboží
Celkové hodnocení: 87 %
Obrazová kvalita: 89 %
Konstrukce a zpracování: 89 %
Ovládání: 91 %
Funkční výbava: 95 %
Poměr cena/výkon: 82 %

Kompletní parametry Sbalit parametry

Nahoru

Hodnocení

Jakou používáme metodiku hodnocení?

87 % Celkové hodnocení


Propadák - 0% Super - 100%

  • Obrazová kvalita: 89 z 100
  • Konstrukce a zpracování: 89 z 100
  • Ovládání: 91 z 100
  • Funkční výbava: 95 z 100
  • Poměr cena/výkon: 82 z 100

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Všechno vybrané příslušenství
pro Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L

Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L Sony Alpha A6400 tělo + Tenba Axis Tactical 20L máme Skladem za 27 190 Kč Koupit

Nahoru

Přihlásit

Košík

Způsoby doručení

  • Denní doručení PPL 129 Kč
  • Kurýr od 249 Kč
  • Osobní odběr v Zásilkovně 99 Kč
  • Osobní odběr (Praha, Brno, Ostrava) Zdarma

Doprava zdarma od 5 000 Kč

Kontakt

Nahrát

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním cookies a využití osobních údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Tyto souhlasy můžete kdykoliv změnit, vypnout nebo upravit v Nastavení soukromí, které otevřete kliknutím na odkaz níže.
Dozvědět se víc | Nastavení soukromí
Rozumím