Stěhujeme prodejnu v Ostravě. Od 21. 9. nás najdete na nové adrese 28. října 960/178, Ostrava - Mariánské Hory a Hulváky, 709 00.

Recenze Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T

Zpět na detail

Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T máme Skladem 2 ks za 74 890 Kč
Koupit

Hodnoceni
zakazniků:
5 z 5

Nahoru

Získaná ocenenění Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar TCo to je?

  • DP Review - Gold award

    DP Review - Gold award

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T

  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00024.JPG
    Exp. čas:30 sClona:f/16ISO:100Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00108.JPG
    Exp. čas:1/200 sClona:f/5,6ISO:100Ohnisko:12 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00185.JPG
    Exp. čas:1/80 sClona:f/4ISO:20000Ohnisko:34 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00283.JPG
    Exp. čas:1/160 sClona:f/4ISO:100Ohnisko:48 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00379.JPG
    Exp. čas:1/1250 sClona:f/4ISO:200Ohnisko:34 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00392.JPG
    Exp. čas:1/30 sClona:f/7,1ISO:50Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00400.JPG
    Exp. čas:3,2 sClona:f/13ISO:100Ohnisko:35 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00446.JPG
    Exp. čas:1/50 sClona:f/8ISO:100Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00455.JPG
    Exp. čas:1/50 sClona:f/8ISO:100Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00594.JPG
    Exp. čas:1/500 sClona:f/9ISO:200Ohnisko:24 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00604.JPG
    Exp. čas:1/80 sClona:f/9ISO:1600Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00613.JPG
    Exp. čas:1/5 sClona:f/9ISO:200Ohnisko:16 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC00805.JPG
    Exp. čas:1/200 sClona:f/9ISO:1600Ohnisko:25 mmKorekce Exp.:0.3 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC01942.JPG
    Exp. čas:1/320 sClona:f/5,6ISO:100Ohnisko:25 mmKorekce Exp.:0.3 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC01977.JPG
    Exp. čas:6 sClona:f/22ISO:200Ohnisko:25 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC01987.JPG
    Exp. čas:30 sClona:f/22ISO:100Ohnisko:25 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC01989.JPG
    Exp. čas:30 sClona:f/22ISO:100Ohnisko:25 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC02004.JPG
    Exp. čas:1/500 sClona:f/5ISO:100Ohnisko:35 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC02126.JPG
    Exp. čas:1/250 sClona:f/2,8ISO:100Ohnisko:35 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC02144.JPG
    Exp. čas:1/250 sClona:f/5ISO:100Ohnisko:35 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC02156.JPG
    Exp. čas:1/125 sClona:f/7,1ISO:100Ohnisko:35 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC02176.JPG
    Exp. čas:1/160 sClona:f/3,5ISO:100Ohnisko:35 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC02195.JPG
    Exp. čas:1/200 sClona:f/7,1ISO:100Ohnisko:35 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC02232.JPG
    Exp. čas:1/125 sClona:f/16ISO:200Ohnisko:14 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -
  • Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T DSC02244.JPG
    Exp. čas:1/13 sClona:f/10ISO:800Ohnisko:14 mmKorekce Exp.:0 EV Objektiv:
    -

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Zatím se s fotoaparátem seznamuji, ale je super.

    Ověřený zákazník
    Jozef Škrabal, 05.07.2020
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Kamil Šitina, 13.06.2020
    5 z 5

  • Prechod na Sony Alpha A7iii z Canon 6D a L-kovych objektivu.. A je to jako presednout ze Oktavie do E-ckoveho Mercedesu.. Bez legrace. Samotne telo ma sice malicko horsi ergonometrii, ale s ohledem na vahu ve spojeni s 35-kou sklem je to naprosto v pohode a neni problem si na to zvyknout. Fotak je neuveritelne rychly a ostreni je naprosto famozni. S 35-kou sklem z toho lezou fantasticke fotky. Po tydnu foceni naproste nadseni!

    Ověřený zákazník
    Tomas Starik, 08.02.2020
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Tomáš Hlavoň, 06.12.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jan Štábl, 14.11.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jakub Tomsa, 24.10.2019
    3 z 5

  • Ověřený zákazník
    Roman Schovánek, 20.10.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Ivan Franc, 13.09.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Vojtěch Borák, 21.08.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Václav Svoboda, 25.07.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Lucie Capkova, 02.07.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Patrik Rajnoch, 07.06.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Martin Poledníček, 04.06.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Bohumil Musil, 25.05.2019
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Eduard Wojtovič, 03.04.2019
    5 z 5

  • Hello! I worked with Tomas and Sonja to purchase my new Sony A7III. They both worked great with me, and communicated well with me in English. I'm very pleased with my A7III, and I look forward to working more with the people at Megapixel in the future! Thank you.

    Ověřený zákazník
    Tom Heins, 28.03.2019
    3 z 5

  • Naprosto úžasná věcička, kterou doporučuji všem milovníkům, fotografie a videografie. Po předchozích zkušenostech se Sony, jsem se rychle rozkoukal a seznámil s funkcemi a ovládáním kamery. Díky za pomoc s výběrem. @tomash_strnad

    Ověřený zákazník
    Tomáš Strnad, 10.01.2019
    5 z 5

  • Již nějakou zkušenost s tímto fotoaparátem mám a musím říct, že oproti A7II je to skutečně krok dopředu. Rychlost ostření, kvalita snímku při vyšších ISO, výdrž baterie, výstup - prostě je to skvělé. Co mohu přístroji vytknout je hledáček, sice neurazí ,ale velká hitparáda to není, při namáčknutí se obraz poměrně zhorší (to u A7II je hledáček lepší). Ergonomie se zlepšila ,ale pořád je to malé tělo a s větším objektivem se špatně drží ,takže bateriový grip je např. pro mne nutností. Jinak myslím, že v současné době podobný přístroj v této kvalitě u konkurence není.

    Ověřený zákazník
    Petr Germanič, 08.01.2019
    4 z 5

  • Doma po vyzkoušení fotoaparátu a všech jeho funkcí jsem byl maximálně spokojený a oproti předchozí zrcadlovce je to obrovský posun dopředu. A hlavně mě to mnohem více baví, když nemusím řešit problémy s ostrou fotkou a omezené natáčení videa s klapáním autofokusu ve zvukovém záznamu. SONY Alpha A7 III pořizuje skvělé fotky a perfektní video. Předtím jsem měl zrcadlovku Nikon D5100, D7100 a poslední D750. Bezzrcadlovku od SONY jsem zkoušel již první verzi SONY Alpha, která byla výborná, ale ještě jsem zůstal u Nikonu. Nicméně letošní verze SONY Alpha A7 Mark III je naprostá špička. Každá fotografie je super ostrá, odpadlo jemné ladění objektivů front a back fokusu u Nikonu. Díky absenci zrcátka vidíte přímo jak je focený objekt ostrý. Objekt si můžete jediným stiskem tlačítka zvětšit na přednastavenou velikost tak, že vidíte například jen oko fotografované osoby na které ostříte. AFC je naprosto luxusní záležitost bez jediné chyby, oproti předchozím fotoaparátům. Další skvělou vychytávkou je strašně vysoké ISO bez jakéhokoli šumu. Běžně fotím na auto ISO 100-12800. Všechny tlačítka si můžete navolit dle potřeby, včetně výborné nápovědy. Natáčení videa je rovněž luxusní. Na video lze nastavit funkci clony A, nebo času S, nebo manuál M. Ty pak můžete v průběhu natáčení použít. Dále lze nastavit digitální zoom, takže hlavně u videa nemusíte trhaně otáčet objektivem, což je vidět na záznamu. U zvuku videa není slyšet klapání autofokusu, tak jak to bylo u zrcadlovky. Na výhodný protiúčet jsem prodal kompletní výbavu Nikon a koupil si novou SONY Alpha A7III s objektivem FE 24-70mm f2,8 GM. S novou SONY jsem strašně nadšený a moje focení dostalo novou dimenzi. Prodejci v Megapixelu se ke mě chovali profesionálně a laskavě. Při čekání na vyřízení celé zakázky jsem dostal kávu a s prodejcem jsem probíral vystavené drony. Na závěr jsem si koupil DRON DJI MAVIC PRO a jsem strašně natěšený na nové focení z ptačí perspektivy. Závěrem mohu vřele doporučit koupi nového fotoaparátu SONY Alpha A7 III

    Ověřený zákazník
    Tomas Barak, 03.10.2018
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Jan Dušek, 26.08.2018
    5 z 5

  • Super

    Ověřený zákazník
    Pavel Koníř, 10.08.2018
    5 z 5

  • Za dobu 14ti let fotografování, užití zrcadlovek Canon, Nikon jsme po zakoupení SONY A7 III zjistili, že toto je pro nás ta nejlepší varianta s velice kvalitním výstupem.

    Ověřený zákazník
    Miroslav Bednarik, 20.07.2018
    5 z 5

  • Ověřený zákazník
    Petr Vozák, 13.06.2018
    3 z 5

  • Zatím dost dobrý

    Ověřený zákazník
    Bohumil Veselý, 10.05.2018
    4 z 5

  • Vynikající fotoaparát, ale manuál je značně nepřehledný.

    Ověřený zákazník
    Petr Peřina, 28.04.2018
    5 z 5

  • Jediné co mě zatím trochu vadí je pomaly start up time, čekal jsem rychlejší reakce. Jinak AF podava solidní výkony. Závěrka je nadherně rychla, cely fotak je oproti A7rII o dost rychlejsí. Touch AF na zadním display je skvela vec. Vystup z fotaku je užasný, upřímně nepoznám rozdíl mezi A7R II a tímto, pouze s RAWy z A7 III se pracuje mnohem lepe a rychleji kvuli polovoční velikosti nez u A7R II a A7RIII. u mě velká spokojenost. Jen čekám na neorigo baterie a nabíječky. Origo je šíleně drahá. K fotáku je pouze USB charger. Jo a koupil jsem si SONY 64GB SDXC karta, UHS-II, 260R/100W 2x karty aby ukládaní na kartu netrvalo nekolik vterin ale pod vteřinu a rozdíl oproti UHS-I to opravdu je. Jediný mínus je nizší rozlišení hledáčku , ale s tím jsem do fotáku šel takže snižovat hodnoceni nebudu.

    Ověřený zákazník
    , 25.04.2018
    5 z 5

Nahoru

Parametry

Typ fotoaparátu
Typ fotoaparátu: Kompakt s výměnným objektivem
Podle použití: Poloprofesionální
 
Obrazový snímač
Formát snímače: Full Frame / FX
Rozlišení: 24 Mpx
Obrazový snímač: BSI-CMOS
Rozlišení fotografií: 6000x4000
Poměr stran snímku: 16:9, 3:2
Automatické čištění snímače: Ano
Poměr stran snímače: 3:2
Stabilizátor snímače: Ano
Velikost snímače (mm): 35.9 x 24
 
Obrazový procesor
Typ obrazového procesoru: BIONZ X
 
Objektiv
Typ bajonetu: Sony FE
Crop faktor: 1 x
 
Zaostřování
Počet AF bodů: 693
Pomocné světlo AF: Ne
 
Nastavení expozice
Způsob měření expozice: Zónové, Středové, Bodové
Korekce expozice: ± 5 EV po 1/2 EV, ± 5 EV po 1/3 EV
Blokování AE: Ano
ISO - minimální citlivost: 50
ISO - maximální citlivost: 204800
 
Závěrka
Typ závěrky: Mechanická závěrka / elektronická závěrka
Nejdelší expoziční čas: 30
Nejkratší expoziční čas: 1/8000
Bulb: Ano
 
Fotografování
Expoziční režimy: Auto, P, A (Av), M, S (Tv)
Histogram: Ano
Rychlost sériového snímání: 10 sn./s
Prodleva samospouště: 10, 2
Scénické režimy: standardní, výrazný, neutrální, čistý, hluboký, portrét, krajina, západ slunce, noční scéna, noční portrét, podzimní listí, černobílá, macro, sport
3D režim: Ne
Panorama: Ne
HDR: Ano
 
Vyvážení bílé
Vyvážení bílé barvy: Automatické / přednastavené hodnoty / ruční kalibrace / v Kelvinech
 
Hledáček
Typ hledáčku: Elektronický
Rozlišení hledáčku: 2359300
Zvětšení hledáčku: 0,78 x
 
LCD
Velikost displeje: 3 "
Rozlišení displeje: 921600
Živý náhled (Live View): Ano
Dotykový displej: Ano
Výklopný displej: Ano
Stavový displej: Ne
 
Blesk
Vestavěný blesk: Ne
Synchronizační čas blesku (X-sync): 1/250
Možnost připojení externího blesku: Ano, hot-shoe
Externí blesk v balení: Ne
Vysokorychlostní synchronizace blesku: Ano
Výstup na studiový blesk (x kontakt): Ne
 
Záznam
Typ paměťového media: SD / SDHC / SDXC
Formáty souborů: JPEG, RAW, XAVC S, AVCHD
Rozlišení videa: 4K UHD (3840x2160)
Audiozáznam: Ano
Bracketing: Ano
Časosběrné snímání: Ne
Počet audio kanálů: 2.0
Video formát: AVCHD, H.264, MPEG-4, XAVC S
Stereo zvuk: Ano
Snímková frekvence u videa: 30 sn./s
 
Obecné
České menu: Ano
 
Rozhraní a napájení
Dálková spoušť: Kabelová
Wi-Fi: Ano
Výdrž baterie (sn.): 710 snímků
Rozhraní: USB 3.1, micro HDMI
Typ akumulátoru: NP-FZ100
Způsoby napájení: Akumulátor
 
Fyzikální specifikace
Materiál těla: Hořčík
Rozměry v mm: 127 x 96 x 74
Hmotnost: 650 g
Barva: černá
Utěsnění (prach/vlhkost): Ano
 
Ostatní
Ocenění: DP Review - Gold award
Značka: Sony
 
Hodnocení zboží
Celkové hodnocení: 93 %
Obrazová kvalita: 96 %
Konstrukce a zpracování: 92 %
Ovládání: 84 %
Funkční výbava: 89 %
Poměr cena/výkon: 92 %

Kompletní parametry Sbalit parametry

Nahoru

Hodnocení

Jakou používáme metodiku hodnocení?

MPXL

93 % Celkové hodnocení


Propadák - 0% Super - 100%

  • Obrazová kvalita: 96 z 100
  • Konstrukce a zpracování: 92 z 100
  • Ovládání: 84 z 100
  • Funkční výbava: 89 z 100
  • Poměr cena/výkon: 92 z 100

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Všechno vybrané příslušenství
pro Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T

Sony Alpha A7 III +  FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T Sony Alpha A7 III + FE 35 mm f/2.8 ZA Sonnar T máme Skladem za 74 890 Kč Koupit

Nahoru

Přihlásit

Košík

Způsoby doručení

  • Denní doručení PPL 129 Kč
  • Kurýr od 249 Kč
  • Osobní odběr v Zásilkovně 99 Kč
  • Osobní odběr (Praha, Brno, Ostrava) Zdarma

Doprava zdarma od 5 000 Kč

Kontakt

Nahrát

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním cookies a využití osobních údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Tyto souhlasy můžete kdykoliv změnit, vypnout nebo upravit v Nastavení soukromí, které otevřete kliknutím na odkaz níže.
Dozvědět se víc | Nastavení soukromí
Rozumím