Recenze Tamron SP AF 70-300mm f/4,0-5,6 Di VC USD pro Canon

Zpět na detail

Tamron SP AF 70-300mm f/4,0-5,6 Di VC USD pro Canon máme Skladem >5ks za 10 990 Kč
Koupit

Hodnoceni
zakazniků:
4 z 5

Nahoru

Klady a zápory

Co se nám líbí?

  • vynikající obrazová kvalita
  • stabilizátor obrazu
  • rychlé a tiché USD ostření
  • kvalitní konstrukce
  • přední člen se neotáčí
  • vhodný pro velké i malé snímače

Co se nám nelíbí

  • relativně horší světelnost

Nahoru

Snímky zachycené s pomocí Tamron SP AF 70-300mm f/4,0-5,6 Di VC USD pro Canon

Nahoru

Představení Tamron SP AF 70-300mm f/4,0-5,6 Di VC USD pro Canon

Tamron SP AF 70-300mm F4-5,6 Di VC USD patří svým rozsahem do velmi oblíbené kategorie teleobjektivů. Rozsah ohniskových vzdáleností bez problémů dostačuje jak pro focení sportu, přírodních detailů, tak i třeba divoké zvěře.

Jeho optický výkon je na velmi slušné úrovni, takže je bez problémů použitelný i na přístrojích s vysokým rozlišením. Velkou výhodou je stabilizátor obrazu, takže relativně horší světelnost není zase takovým problémem a objektiv je tedy velmi dobře použitelný i za horších světelných podmínek.

Díky vnitřnímu ostření se neotáčí přední člen, což usnadňuje použití polarizačních a přechodových filtrů. Ostřící systém pracuje velmi rychle, takže není ani problém s fotografováním sportu a jiných rychle se pohybujících objektů.

Nahoru

Hodnocení zákazníků

  • Jsem velmi spokojen s tímto dlouhým sklem, vše proběhlo k mé úplné spokojenosti. Díky

    Ověřený zákazník
    Jiří Hájek, 14.07.2017
    5 z 5

  • realita zcela odpovida teoretickemu popisu - objektiv po tydnu uzivani zatim zcela naplnil ocekavani!!

    Ověřený zákazník
    Petr ŠAMALÍK, 19.12.2015
    5 z 5

  • Mám jej chvilku na Canon EOS 500 D a zatím bez rychlých záběrů pohoda. U sportu a dětí bude asi limitní ISO do 800 .

    Ověřený zákazník
    Zdeněk Bubla, 15.10.2015
    4 z 5

  • Zatím mám krátce, ale i po focení v horším světle jsem naprosto spokojená, stabilizátor funguje skvěle, snímky jsou opravdu ostré, nemám co vytknout.

    Ověřený zákazník
    Lenka Václaviková, 09.04.2015
    5 z 5

  • Maximální spokojenost. Původně jsem měl ten levný Tamron 70-300 bez stabilizace, takže z mého pohledu obrovský posun. Ne nadarmo byl oceněn jako nejlepší amatérský teleobjektiv.

    Ověřený zákazník
    Vladimír Žůrek, 31.03.2015
    4 z 5

  • Horší kresba než jsem čekal, hlavně při nízké cloně. Super je stabilizátor. Bezva rozsah zoomu. Za ty peníze to není špatné.

    Ověřený zákazník
    Jiří Atanasovský, 09.03.2015
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    zdenek rac, 13.02.2015
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Vlastislav Adamík, 27.12.2014
    3 z 5

  • zatím spokojenost

    Ověřený zákazník
    František Žeha, 11.11.2014
    4 z 5

  • Ověřený zákazník
    Josef Steklý, 26.10.2014
    3 z 5

  • Ověřený zákazník
    Pavel Korábek, 28.02.2014
    5 z 5

  • Objektiv vynikající. Samozřejmě jsou lepší, ale poměr ceny a kvality je na jedničku. Mám ho sice jen asi 14 dní, ale ostří rychle a stabilizace funguje super. Trošku větší váha má taky výhodu, ruka se tak netřepe i když se objektiv pronese. Doporučuji.

    Ověřený zákazník
    Rostislav Šimorda, 07.03.2013
    5 z 5

  • Maximální spokojenost amatéra, od 15. - 20.8. 2012 jsem s ním a Canonem 500 D projel na kole trasu Pasov - Melk - Vídeň a fotil z ruky kde co, detaily výzdoby domů v centru Vídně vyšly bezvadně,závody vodních skútrú, rychlé čluny na Dunaji také,ostří rychle, snad jen ta váha , ale udělal jsem mu pohodlné a bezpečné bydlení v brašně a Canon se základním objektivem křížem na krk.

    Ověřený zákazník
    Josef Červený, 21.08.2012
    4 z 5

  • Mám ho asi dva měsíce a už bych nechtěl jiný. Myslím si že v této cenové kategorii je toto nejlepší co se dá pořídit. Výborná stabilizace, rychlost, kresba. Jediné mínus je snad váha.

    Ověřený zákazník
    Tomáš Mádr, 15.08.2012
    5 z 5

  • S tímto objektivem spokojenost až drobnost, která může pěkně znepříjemnit: občas mi nahlásí chybu komunikace fotoaparátu ( canon 1100D) a objektivu. V případě focení sportu...fotil jsem běžecké závody, jsem dost klel, protože mi to objektiv udělal zrovna v tom nejdůležitějším okamžiku a to opakovaně. Možná je to důvod k reklamaci? Poradí mi někdo? P.S. kontakty jsem zamozřejmě opakovaně očistil, v tom to nebude..

    Ověřený zákazník
    Jaroslav Stloukal, 15.03.2012
    4 z 5

  • výborný bjektiv nasklamal mé očekávání

    Ověřený zákazník
    Luboš Halama, 16.11.2011
    4 z 5

  • Tento objektiv bych hodnotil jako vcelku slušný, zpracování objektivu je provedeno docela na vysoké úrovni, nic nevrže ani se nic nevrklá. Po optické stránce je to velice slušný objektiv. Ostrost objektivu bych hodnotil jako velice dobrou. Ale nějaké výtky k němu přeci jen mám, jedná se především o špatné ostření, můj kus mírně předostřoval, ale pokud má člověk tělo s možností nastavení autofokusu, tak se to dá doseřídit doma, ale chvíli mi to trvalo jelikož na blízkou vzdálenost bylo ostření většinou v pořádku, ale na větší vzdálenost ostřil objektiv mírně před. Další výtkou by bylo to, že objektiv při zoomování dost nasává vzduch, takže do prašného prostředí nic vhodného. Za ty peníze docela dost muziky.

    Ověřený zákazník
    Lukáš Skalický, 07.09.2011
    3 z 5

Nahoru

Parametry

Objektiv
Konstrukce objektivu: 17 členů / 12 skupin
Stabilizátor optický: Ano
Minimální ohnisková vzdálenost: 70 mm
Maximální ohnisková vzdálenost: 300 mm
Sluneční clona: Ano (součást balení)
Délka objektivu: 142,7 mm
Maximální clona (F): 32
Světelnost objektivu - nejkratší ohnisko (F): 4
Světelnost objektivu - nejdelší ohnisko (F): 5,6
Vhodný pro žánr: Portréty, Zvířata
Rozdělení podle ohniska: Teleobjektiv
Typ bajonetu: Canon EF
Vhodný pro formát snímače:: Full Frame
 
Zaostřování
Minimální zaostřovací vzdálenost: 150 cm
 
Fyzikální specifikace
Hmotnost: 765 g
 
Filtry
Průměr filtru: 62 mm
 
Obecné
Nadstandardní záruka: 5 let

Kompletní parametry Sbalit parametry

Šířka záběru objektivu Tamron SP AF 70-300mm f/4,0-5,6 Di VC USD pro Canon


Crop faktor fotoaparátu: -
Skutečná ohnisková vzdálenost: 70 - 300 mm
Ekvivalentní ohnisková vzdálenost: -
Typ objektivu: zoom
Diagonální úhel záběru: -
Přepočteno na filmové políčko: -

Nahoru

Vybrané příslušenství

Vybrali jsme pro vás příslušenství, které by vám určitě nemělo chybět.

Všechno vybrané příslušenství
pro Tamron SP AF 70-300mm f/4,0-5,6 Di VC USD pro Canon

Tamron SP AF 70-300mm f/4,0-5,6 Di VC USD pro Canon Tamron SP AF 70-300mm f/4,0-5,6 Di VC USD pro Canon máme Skladem za 10 990 Kč Koupit

Nahoru

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 10 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Dozvědět se víc.
Souhlasím