Tisíc barev, vůní a chutí světa

Gastronomie je v poslední době doslova společenským fenoménem. A není divu. Kdo by neměl rád dobré jídlo. Pryč je doba kaťáku a kuřecích steaků se sýrem, broskví a přesmaženými hranolkami z friťáku. Navíc díky tomu, že dnes lze svobodně cestovat po celém světě , můžeme ochutnat i kuchyni cizokrajnou. Ti nejlepší kuchaři pak dbají na to, aby jejich mistrovská díla potěšila nejen vůní a chutí, ale také vzhledem. Mnohdy se jedná doslova o výtvarné skvosty a právě to bude cílem naší soutěže. Je jedno jestli si vybere pokrm z tuzemské, nebo světové kuchyně. Důraz by měl být kladen především na výtvarnou stránku a to jak naservírování tak fotografie samotné. Tak doslova - s chutí do toho.

Tisíc barev, vůní a chutí světa

Únor 2017

Nahrát soutěžní fotografii

Tisíc barev, vůní a chutí světa

Gastronomie je v poslední době doslova společenským fenoménem. A není divu. Kdo by neměl rád dobré jídlo. Pryč je doba kaťáku a kuřecích steaků se sýrem, broskví a přesmaženými hranolkami z friťáku. Navíc díky tomu, že dnes lze svobodně cestovat po celém světě , můžeme ochutnat i kuchyni cizokrajnou. Ti nejlepší kuchaři pak dbají na to, aby jejich mistrovská díla potěšila nejen vůní a chutí, ale také vzhledem. Mnohdy se jedná doslova o výtvarné skvosty a právě to bude cílem naší soutěže. Je jedno jestli si vybere pokrm z tuzemské, nebo světové kuchyně. Důraz by měl být kladen především na výtvarnou stránku a to jak naservírování tak fotografie samotné. Tak doslova - s chutí do toho.