Vyhodnocení soutěže - MODERNÍ FOTOGRAFIE. O vítězném snímku rozhodla atmosféra. Blog

Vyhodnocení soutěže - MODERNÍ FOTOGRAFIE. O vítězném snímku rozhodla atmosféra.

Martin LukešAktualizováno: 22. 6. 2018 v 15:51 • Rubrika: Blog

Tak jako v každé polovině měsíce zasedla porota, aby vyhodnotila další kolo celoroční fotografické soutěže ROK S MEGAPIXELEM. Tentokrát bylo opravdu z čeho vybírat. V Galerii se sešlo rovných 1000 fotografií od téměř pětistovky autorů. Soutěžní téma MODERNÍ FOTOGRAFIE proto bylo tím nejpopulárnějším za poslední rok, což nás velmi potěšilo. V následující článku si můžete prohlédnout desítku nejlepších záběrů i s komentářem garanta soutěže Jakuba Fišera, alias KUbajsze.

https://www.megapixel.cz/data/gallery/w1024h1024/1/379731.jpg
1. místo - Kistýna Kvapilová / Parťák na cesty
Skvělé barvy, téma i provedení. Strašně se mi líbí ta atsmoféra. Pro mě jasný vítěz.

https://cdn.megapixel.cz/gallery/w1024h1024/7/379377.jpg
2. místo - Lukáš Achberger / Západ na Kašperku
Jo chytání sluníčka to já můžu. A tady se to povedlo fakt suprově. Krásné hvězdičky.

https://www.megapixel.cz/data/gallery/w1024h1024/6/381166.jpg
3. místo - Anna Turková / Nohy z útesu to je moje
Parádní "shoefíčko". Moc se mi líbí barvy a pozice nohou. 

https://cdn.megapixel.cz/gallery/w1024h1024/4/383144.jpg
4. místo - Tomáš Vohryzka / Bastei
Bastei mám moc rád a vím, jak je těžké zde chytit takhle parádní světlo. Super.

https://www.megapixel.cz/data/gallery/w1024h1024/9/381129.jpg
5. místo - Petr Jelínek / Levitate
Levitující klasika, která když je dobře provedená, tak vždycky potěší. A tady se to povedlo.

https://cdn.megapixel.cz/gallery/w1024h1024/0/383850.jpg
6. místo - Miloš Charvát / Rozervané srdce
Tak jestli je tohle bez zásahu photoshopu, tak fakt smekám klobouk. Skvěle zachyceno.

https://www.megapixel.cz/data/gallery/w1024h1024/2/384232.jpg
7. místo - Sabina Laurenčíková / Zrcadlová spoušť
Používání zrcadla k focení do tohohle tématu rozhodně patří a tady se to povedlo výborně. Čistá práce :)

https://www.megapixel.cz/data/gallery/w1024h1024/1/383891.jpg
8. místo - Robert Jahn / Něco na Instáč
Skvěle zmáknutej flatlay v kombinaci s vyfoceným mobilem. Trendy motiv, který není jednoduchý takle pěkně vyfotit.

https://cdn.megapixel.cz/gallery/w1024h1024/6/383746.jpg
9. místo - Tomáš Stehlík / Tři vlny
Moravské Toskánsko je okouzlující a tady se to povedlo zachytit v plné své kráse. 

https://cdn.megapixel.cz/gallery/w1024h1024/6/382436.jpg
10. místo - Radko Voleman / V modrém
Tahle fotka mě prostě zaujala. A zůstal jsem na ní koukat fakt dlouho. Rozhodně patří do první desítky.

Červencové kolo soutěže -  Sportovní fotografie mobilem


I přes letní prázdniny pokračuje velká fotografická soutěž ROK S MEGAPIXELEM 2018. K létu samozřejmě patří pohyb a sport všeobecně, takže se v tomto kole budeme věnovat sportovní fotografii. A abychom to trochu zpestřili, je podmínkou, že musí jít o fotografie pořízené mobilním telefonem. Garantem bude světoznámý sportovní fotograf Marian Chytka a jako každý měsíc se můžete těšit na besedu s ním.

Titulní fotografie, cena diváků: Dave Herel / Moje první fotka


Zobrazeny komentáře (2 - 1)

  • 2

    Hrnko

    Fotky jsou pěkné. Gratuluji oceněným. Chěl jsem se ale zeptat. Proč je moderní kousek fotografa na obrázku. I odkaz na web poslouží. Rád se poučím, už mi to nějaký čas vrtá hlavou. :)

    Tibor Hrnko, 18.07.2018 | Reagovat

  • 1

    Kus

    Gratuluji - povedly se

    Lukáš Kus, 12.07.2018 | Reagovat

Vložit nový komentář

: *

:

: *


Tip: odkaz na konkrétní komentář vytvoříte tak, že napíšete jeho číslo do hranatých závorek. Příklad: [1] na webu zobrazí odkaz na komentář číslo 1

Komentáře slouží ke zveřejnění vašeho názoru, děkujeme za vaše příspěvky. Jako provozovatelé této diskuse si vyhrazujeme právo na odstranění nevhodných komentářů.


Související články

Doporučené stránky

Fotografie z galerie

Přejít do galerie

Nejbližší události

Nové recenze

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 300 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním cookies a využití osobních údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Tyto souhlasy můžete kdykoliv změnit, vypnout nebo upravit v Nastavení soukromí, které otevřete kliknutím na odkaz níže.
Dozvědět se víc | Nastavení soukromí
Rozumím