Vyhodnocení soutěže - MODERNÍ FOTOGRAFIE. O vítězném snímku rozhodla atmosféra. Blog

Vyhodnocení soutěže - MODERNÍ FOTOGRAFIE. O vítězném snímku rozhodla atmosféra.

Martin LukešAktualizováno: 22. 6. 2018 v 15:51 • Rubrika: Blog

Tak jako v každé polovině měsíce zasedla porota, aby vyhodnotila další kolo celoroční fotografické soutěže ROK S MEGAPIXELEM. Tentokrát bylo opravdu z čeho vybírat. V Galerii se sešlo rovných 1000 fotografií od téměř pětistovky autorů. Soutěžní téma MODERNÍ FOTOGRAFIE proto bylo tím nejpopulárnějším za poslední rok, což nás velmi potěšilo. V následující článku si můžete prohlédnout desítku nejlepších záběrů i s komentářem garanta soutěže Jakuba Fišera, alias KUbajsze.

https://www.megapixel.cz/data/gallery/w1024h1024/1/379731.jpg
1. místo - Kistýna Kvapilová / Parťák na cesty
Skvělé barvy, téma i provedení. Strašně se mi líbí ta atsmoféra. Pro mě jasný vítěz.

https://cdn.megapixel.cz/gallery/w1024h1024/7/379377.jpg
2. místo - Lukáš Achberger / Západ na Kašperku
Jo chytání sluníčka to já můžu. A tady se to povedlo fakt suprově. Krásné hvězdičky.

https://www.megapixel.cz/data/gallery/w1024h1024/6/381166.jpg
3. místo - Anna Turková / Nohy z útesu to je moje
Parádní "shoefíčko". Moc se mi líbí barvy a pozice nohou. 

https://cdn.megapixel.cz/gallery/w1024h1024/4/383144.jpg
4. místo - Tomáš Vohryzka / Bastei
Bastei mám moc rád a vím, jak je těžké zde chytit takhle parádní světlo. Super.

https://www.megapixel.cz/data/gallery/w1024h1024/9/381129.jpg
5. místo - Petr Jelínek / Levitate
Levitující klasika, která když je dobře provedená, tak vždycky potěší. A tady se to povedlo.

https://cdn.megapixel.cz/gallery/w1024h1024/0/383850.jpg
6. místo - Miloš Charvát / Rozervané srdce
Tak jestli je tohle bez zásahu photoshopu, tak fakt smekám klobouk. Skvěle zachyceno.

https://www.megapixel.cz/data/gallery/w1024h1024/2/384232.jpg
7. místo - Sabina Laurenčíková / Zrcadlová spoušť
Používání zrcadla k focení do tohohle tématu rozhodně patří a tady se to povedlo výborně. Čistá práce :)

https://www.megapixel.cz/data/gallery/w1024h1024/1/383891.jpg
8. místo - Robert Jahn / Něco na Instáč
Skvěle zmáknutej flatlay v kombinaci s vyfoceným mobilem. Trendy motiv, který není jednoduchý takle pěkně vyfotit.

https://cdn.megapixel.cz/gallery/w1024h1024/6/383746.jpg
9. místo - Tomáš Stehlík / Tři vlny
Moravské Toskánsko je okouzlující a tady se to povedlo zachytit v plné své kráse. 

https://cdn.megapixel.cz/gallery/w1024h1024/6/382436.jpg
10. místo - Radko Voleman / V modrém
Tahle fotka mě prostě zaujala. A zůstal jsem na ní koukat fakt dlouho. Rozhodně patří do první desítky.

Červencové kolo soutěže -  Sportovní fotografie mobilem


I přes letní prázdniny pokračuje velká fotografická soutěž ROK S MEGAPIXELEM 2018. K létu samozřejmě patří pohyb a sport všeobecně, takže se v tomto kole budeme věnovat sportovní fotografii. A abychom to trochu zpestřili, je podmínkou, že musí jít o fotografie pořízené mobilním telefonem. Garantem bude světoznámý sportovní fotograf Marian Chytka a jako každý měsíc se můžete těšit na besedu s ním.

Titulní fotografie, cena diváků: Dave Herel / Moje první fotka


Zobrazeny komentáře (2 - 1)

  • 2

    Hrnko

    Fotky jsou pěkné. Gratuluji oceněným. Chěl jsem se ale zeptat. Proč je moderní kousek fotografa na obrázku. I odkaz na web poslouží. Rád se poučím, už mi to nějaký čas vrtá hlavou. :)

    Tibor Hrnko, 18.07.2018 | Reagovat

  • 1

    Kus

    Gratuluji - povedly se

    Lukáš Kus, 12.07.2018 | Reagovat

Vložit nový komentář

: *

:

: *


Tip: odkaz na konkrétní komentář vytvoříte tak, že napíšete jeho číslo do hranatých závorek. Příklad: [1] na webu zobrazí odkaz na komentář číslo 1

Komentáře slouží ke zveřejnění vašeho názoru, děkujeme za vaše příspěvky. Jako provozovatelé této diskuse si vyhrazujeme právo na odstranění nevhodných komentářů.


Související články

Doporučené stránky

Fotografie z galerie

Přejít do galerie

Nejbližší události

Nové recenze

Přihlásit

Přihlásit pomocí Facebooku

nebo e-mailem


Košík

Způsoby doručení

Doprava zdarma od 5 000 Kč

Nahrát fotku

Do fotosběrny Do galerie

Do fotosběrnyDo galerie

Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využíváním cookies a využití osobních údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Tyto souhlasy můžete kdykoliv změnit, vypnout nebo upravit v Nastavení soukromí, které otevřete kliknutím na odkaz níže.
Dozvědět se víc | Nastavení soukromí
Rozumím